Skocz do zawartości

Degradacja PR

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś nastąpiła degradacja PR w większości katalogów, jak na razie zauważyłem to na skrypcie otwarty.pl mini,

katalogi które miały PR3, PR2 dostała n/a.

Przykłady:

e-katalog.eu z PR3

katalog.lagata.pl z PR4

katalog.jpt.pl z PR4

.. i takich przykładów można mnożyć, ciekawe czy poszło to też na zwykłe strony.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

update pr jak każdy
Pisałem już w innym temacie, nie update, tylko masowa degradacja,

lub ewentualnie z n/a na 0 i z "jakiegoś" na n/a.

I jak zwykle nie ma reguły, katalogi moderowane, bez SWLi itp. Tak sobie Google przycięło...

Pytanie, czy Google zlicza teraz linki z takich katalogów? U mnie też poszło n/a, ale podstrony katalogu mają PR > 0.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

w sumie zapleczówka b/z moze z minimalnymi zmianami w dól - jednakze wczoraj było pr0 dzis wrociło na pr2 i pr3 ... strony kompletnie przebudowane bez syfu wrociły na pr4 ;]

ale update jest nader często bo srednio co kilka tygodni mam jakąs zmianę.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności