Skocz do zawartości

Właśnie trwa update?

shaun_black

Rekomendowane odpowiedzi

Bo był tylko w jedną stronę, z jakiegoś na n/a lub z n/a na 0 i zrobili to masowo.

I wczoraj pisałem o spadku BL, czyli domyślam się, że z tego powodu, a ktoś wspomniał, że Google nie zlicza linków z n/a

..ciekawe czy to rzeczywiście tak jest.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widać na paru domenach mam zmiany a na jednej ciekawostka 11-11 - PR NA 12-11 - PR 1 13-11 PR NA 14-11 PR NA, a tak to chuśtawka jedna z NA na PR1 a inne z PR0-1 na NA ? z tymi zmianami to chyba google robi efekt psychologiczny.

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

No Google coś miesza nie tak mocno na głównych jak na podstronach.

Sprawdzałem wczoraj rano (jeszcze tego wątku nie było) 1 stronę i główna się nie zmieniła, a 14 podstron wskoczyło 2->4 lub 2->3, dokładnie te, które zacząłem linkować od jakiegoś miesiąca, góra 1.5 m.

ja juz jestem po analizie domen i z tego co widze spadki sa w stylu mam PR spadek na 0 lub N/A wzrost tez ze stron z PR0 lub n/A na PR >1 lub 0

nie stwierdzilem zmiany PR gdy juz np byl na inny

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

dokladnie tak jakby teraz odbywalo sie to wszystko czesciej czyzby gugiel szykowal sie do zmian wyznacznika PR w realu ??

mamy duzy update, a po drodze kilka mniejszych, ciekawe jak to bedzie

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności