Skocz do zawartości

Adsense się spier... ?

orzech_85

Rekomendowane odpowiedzi

W ogóle w ostatnich dniach jakieś dziwne rzeczy się działy z Adsense. Choć nie wiem czy u wszystkich. W moim przypadku wyglądało to tak jakby zliczało wyświetlenia reklamy a nie zliczało klinięć - przez co ctr u mnie był ekstremalnie śmiesznie niski.

Ale znając życie niedługo wszystko wróci do normy a google nawet się nie przyzna do błedu, że coś popsuli. Choć widze że na zagranicznych stronach chyba nie mają tego problemu.

Ja również obserwuje dziwne zachowania ,ale in plus .

Jak wam zapewne wiadomo google nie zlicza wszystkich klików ,bo maja te swoje jakies dziwne klasyfikacje i płacą srednio za 25% klików .( Oczywiście korzystam z skryptu statystyk).

Dokładnie od wczoraj zaobserwowałem taka sytuacje ,że google zaczęło zaliczać aż 75% klików ,a to podniosło mi zarobki prawie dwukrotnie. Normalnie zarabiam do 10$ dziennie ,a wczoraj prawie 20 i dzisiaj wygląda na to że bedzie podobnie . Oby tego nie naprawili !

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności