Skocz do zawartości

CMS pod encyklopedię roślin

Gumofon

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że każdy z oferentów może mieć inną cenę za swoje usługi tego typu zapytania winny być kierowane na PM.

Jednak z tą przerób za te 2 tysiące to trochę przesada :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

interesuje mnie to poniewaz do tej pory to co osobiscie potrzebowalem bylo zawsze wyceniane na gruba kase typu od 10k w gore do kosmicznych 60 tys za cos co dokladnie oferuje drupal. wiec pytam z czystej ciekawosci. jak nie chcesz podac oficjalnie prosze daj mi info na pw.

a co do drupala 2k to przesada w ktora strone?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

jak nie chcesz podac oficjalnie prosze daj mi info na pw.
To Ty jesteś zainteresowany moim cennikiem więc nie czuję się zobligowany aby pisać do Ciebie jako pierwszy.

Co niektórzy mają ceny 1=1 czyli jedno wciśnięcie klawisza podczas pisania wyceniają na 1zł :)

Uważam, że te 2 tyś za przedmiotową przeróbkę to za drogo...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

jak nie chcesz podac oficjalnie prosze daj mi info na pw.
To Ty jesteś zainteresowany moim cennikiem więc nie czuję się zobligowany aby pisać do Ciebie jako pierwszy.

ciekawie traktujesz potencjalnego klienta. masz wyraznie w poscie napisane ze jestem zainteresowany, poprosilem o informacje na pw, ale nie, to wciaz za malo. trzeba wyslac jakies specjalne pismo z cv i 3 zdjeciami zeby cos sie dowiedziec???? ja juz pierwszy napisalem, ale skoro ty nie czujesz sie zobligowany to dzieki, czasy proszenia sie juz dawno sie skonczyly, teraz to zabiega sie o klienta.

Parafrazując, jak ja jestem zainteresowany zakupem monitora to idę do sklepu, a nie sklep przychodzi do mnie.

Poza tym nie znam specyfikacji serwisu jaki Cię interesuje wiec na podstawie czego mam dokonać tej wyceny ?

Bla bla bla ....

Cała ta nasza dyskusja jako, że stanowi OT i tak nadaje się do kosza.

chodzilo mi o wycene serwisu o jakim mowa w poscie, zreszta niewazne, masz racje, informacji bylo zbyt malo by rozmawiac o jakichkolwiek cenach, ale chodzi mi tu o relacje klienta z uslugodawca. zawsze wydawalo mi sie ze o klienta sie walczy a nie zlewa. wiec skoro wykazal jakies zainteresowanie to normalnie ja np bym sie odezwal w czym moge pomoc, ale widocznie jestem inny, bo nawet jak chce kupic monitor o ktorym wspomnales, to nie ide do sklepu o niego pytac lecz przegladam najpierw reklamy, ktore sa do mnie dostarczone, a wiec to znowu do mnie jako do potencjalnego klienta ktos sie zwrocil a nie ja do nich.

pozdr i sorki za offtopic ale nie lubie sytuacji rodem ze spolem z lat 80.

ale chodzi mi tu o relacje klienta z uslugodawca. zawsze wydawalo mi sie ze o klienta sie walczy a nie zlewa. wiec skoro wykazal jakies zainteresowanie to normalnie ja np bym sie odezwal
Jak widać wykazałem zainteresowanie konkretnym system jaki chce autor tego postu, a nie twoim którego specyfikacji nie znam.

Wiec nie zachodzi miedzy nami żadna relacja zleceniodawca/zleceniobiorca, a tym bardziej nie występują znamiona zlewania klienta.

Postępując w myśl twojej zasady musiał bym pisać swoje oferty na PM (czytać spamowac) do każdego który wykaże jakiekolwiek zapotrzebowanie na systemy internetowe zawarte w treści postu etc, etc. No mamy diametralnie różne podejście do tego zagadnienia...

---- EOF---

Wiec konkrety :) Gumofon, jeśli masz na to budżet większy niż 500 zł, ale mniejszy niż proponowana kwota za przeróbkę dupala i jesteś zainteresowany rozwiązaniami dedykowanymi opartymi na MVC, co za tym idzie elastycznymi w dalszej rozbudowie optymalnymi pod kontem SEO zapraszam na PM...

zeby nie bylo nieporozumien. kwota 2 tys ktora podalem za przerobke drupala to bylo pytanie. grafika ok 1000 zl, konfig drupala od 500 do 1000 w zaleznosci od skomplikowania. mysle ze tak mozna zalozyc

co do Niom - oczywiscie ze nie zachodzi miedzy nami relacja zleceniodawca zleceniobiorca, dlatego tez uzylem kilka razy slowa potencjalny. ale skonczmy temat bo juz mi sie nie chce tego walkowac, i tak za daleko zabrnelismy.

Dziękuję wszystkim bardzo za cenne sugestie i propozycje napisania tego specjalnie do moich potrzeb. Już raz proponowano mi napisanie dla mnie bloga (jak się później okazało o funkcjonalności niemal identycznej jak WordPress) za 2 tys. + 600 zł za szatę graficzną. W 2 wieczory nauczyłem się instalować i obsługiwać WP i miałem to co chciałem a nawet więcej :) Pozwólcie zatem, że pozwolę sobie poświęcić nieco czasu na przeanalizowanie opcji jakie tu się pojawiły, zanim dokonam wyboru.

Jak by sie uparł to w jednym polu "custom fields" można zapisać kilka informacji

np.

znaki 1-4 - termin kwitnienia

znaki 5-8 - gleba

znaki 9-12 - wzrost

itd.

Maximus Marius, to by nawet było ok, tylko czy wyszukujący będzie mógł dokonać wyboru wielokrotnego (zaznaczyć jednocześnie np. pole 3, 6 i 10)? Jak zrozumiałem opis "custom fields" to można wyszukać tylko wg jednej cechy... ale może mylę się?

Zależy jak na to patrzeć, bo w tym konkretnym przypadku uważam, że nie.

Jest to serwis do zrobienia w dwa trzy dni więc ile miał by kosztować ?

Szanowny Kolego Maximusie-Mariusie, Gumofon sam wyszedł z opcją płatności "albo w miarę tanie".

Gumofon zrób to na Drupalu. To ma być coś w formie niekomercyjnego projektu więc nie widze sensu ładowania w to pieniędzy. Skórek masz pod dostatkiem.

Tworząc rodzaje zawartości i kategorie zrobisz sobie wszystkie działy. Do tego moduł views do prezentacji wyników i będzie super.

Jak masz więcej pytań odnosnie drupala to daj na PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności