Skocz do zawartości

CMS pod encyklopedię roślin

Gumofon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
2) Rozważam różne opcje. W Drupalu przeraża mnie to,ż e jak pisali poprzednicy, ciężko jest go skonfigurować i może być potrzebne wsparcie programisty. Po co, skoro z WordPressem sobie sam poradzę?

Źle mnie zrozumiałeś, WP tak samo jak każdy inny cms nie jest idealny.

Miałem styczność z WP i był dla mnie strasznie mało intuicyjny, Drupal jest o wiele łatwiejszy i skonfigurowanie go w podstawowej wersji to chwila moment. Mówiąc o programiście miałem na myśli wymogi mocno spersonalizowane.

Po drugie nie widziałem na WP jakiegoś poważnego projektu, na Drupalu stoją takie strony że portfolio ma chyba najlepsze.

Źle mnie zrozumiałeś, WP tak samo jak każdy inny cms nie jest idealny.

Miałem styczność z WP i był dla mnie strasznie mało intuicyjny, Drupal jest o wiele łatwiejszy i skonfigurowanie go w podstawowej wersji to chwila moment. Mówiąc o programiście miałem na myśli wymogi mocno spersonalizowane.

Po drugie nie widziałem na WP jakiegoś poważnego projektu, na Drupalu stoją takie strony że portfolio ma chyba najlepsze.

Dzięki lolki za wyjaśnienie. W weekend będę miał trochę czasu to zainstaluję drupala i przekonam się na własnej skórze. Dopóki nie spróbuję to mogę nie wiedzieć co tracę :P

edit. nie wazne. przeciez szkoda nerwow na komentowanie takich wypowiedzi jak powyższa...........

nie traktuj przeciętnego informatyka jak marketingowca. Większość musi mieć nad sobą kogoś - jakieś szefa, żeby pisać programy. 90% klepaczy kodu uważa się za pępek świata.

Mion?

@zseddsd Jak masz pisać takie bzdury to postuj sobie w KOSZU gdzie się nadaje twoja bezsensowna wypowiedz :P

@Gumofon, jeśli uważasz, że od biedy starczy WP z odpowiednio zdefiniowaną strukturą kategorii i [dużą ilością] podkategorii możesz zrobić tak:

- Zdefiniować w WP te kategorie z podkategoriami;

- Poszukać w necie odpowiedniego menu opartego na CSS i javascript w którym kliknięcie na kategorie główne [nagłówki] spowoduje rozwinięcie podkategorii;

- Na bazie menu z WP czyli linkowania ręcznie zdefiniować rozwijane menu jak powyżej;

- Wywalić w templates WP kod php wyświetlający menu i wstawić własne które wcześniej opracowałeś;

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności