Skocz do zawartości

Szukam promocji na domeny.

ebociek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie szukam promocji typu 1zł/domene przez pierwszy rok (z tymże by promocja niezastrzegała sobie limitu w rejestracji domen bo mam ich setki do zarejestrowania).

Jeżeli ktoś się napotkał to proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam :dirol:

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

Żadna firma nie pozwala i nie będzie pozwalała na rejestrację setek domen bez chęci przedłużenia, bo na każdej takiej domenie będą stratni X zł. Dowolną ilość tanich domen bez konieczności przedłużenia można kupić na OVH.pl (4.87 brutto).

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Żadna firma nie pozwala i nie będzie pozwalała na rejestrację setek domen bez chęci przedłużenia, bo na każdej takiej domenie będą stratni X zł. Dowolną ilość tanich domen bez konieczności przedłużenia można kupić na OVH.pl (4.87 brutto).

Nie wiem czy rozumiem.

Starczy że zapłace 10zł za domene pl i mam ją przedłużoną przez rok?

Potem nie musze jej przedłurzać?

(2) - Oferta dostępna podczas transferu domeny. Rejestracja od 14.99 PLN netto/rok odnowienie - 19.99 PLN netto/rok

Fakt, sorry. Byłem przekonany, że mają promocję.

Nie wiem czy rozumiem.

Starczy że zapłace 10zł za domene pl i mam ją przedłużoną przez rok?

Potem nie musze jej przedłurzać?

Dokładnie, płacisz 10 zł za sztukę (a możesz kupić w tej cenie dowolną ilość) i nie musisz przedłużać po roku czasu. Cena przedłużenia na kolejny rok to 80.52 PLN (o ile chcesz). Przy czym w przyszłym roku ceny odnowień domen spadną prawdopodobnie o 15-20 zł.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności