Skocz do zawartości

SWL

Iguana

Rekomendowane odpowiedzi

temat jest praktycznie identyczny do tego z GL , tak można jechac strony bez SWl ale trend i wysyp firm pozycjonerskich spowodował ze pozycjoniowanie zbiegło się do umiejętności korzystania z tel oraz umiejętności korzystania z SWL , stara szkoła nadal istnieje ale jest w znacznej mniejszości

Dlaczego ? odpowiedz jest bardzo jasna, jest to to bardziej opłacalne, i jest to produkt masowy

Marketing internetowy dla firm

tak można jechac strony bez SWl ale trend i wysyp firm pozycjonerskich spowodował ze pozycjoniowanie zbiegło się do umiejętności korzystania z tel oraz umiejętności korzystania z SWL
To SWLe spowodowały wysyp firm pozycjonerskich. Powodowane jest to łatwym dostępem do "linków" nie koniecznie dobrej jakości, czym spowodowana jest różna jakość świadczonych usług przez te firmy.
jest to to bardziej opłacalne, i jest to produkt masowy
Może i bardzie opłacalne ale wiążące się z dużo większym ryzykiem, jak wszystkie masowe metody.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

zasada pozostaje jedna :

Dobry grunt pozycjonowanej strony w postaci stałych linków - zaplecze tematyczne, strony tematyczne, dobre, mocne blog, precle, katalogi - (odpowiednio wpisy linkowane swl).

i z czasem dopalanie głównych fraz i/lub niszówek.

Panowie, nic nowego w tej kwestii (póki co) nie wymyślimy :(

pozdrawiam

Dla mnie pozycjonowanie z swl walac po setki k punktow, to smiech na sali. Za kase rownowazna wartosci punktow, mozna postawic naprawde bogate i wartosciowe zaplecze. Trzeba jedynie czasu i pewnego wysilku, a ostatnio z tym u kolegow pozycjonerow kiepsko :( Wola przywalic punkty, ustawic limit bl i "isc spac"

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Ja SWL nie uzywam do pozycjonowania bezposrednio moich stron ze wzgledu na ryzko wpadniecia w filtr. Za to SWL swietnie sie sprawdza do dopalania zaplecza i wpisow w preclach i katalogach.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

widzę że da się ujechać bez tego i mieć ciekawe pozycje robiąc to swoimi stronami, preclami itp.

Da się tylko potrzeba na to więcej czasu ;) Ale im lepsze źródła linków, tym spokojniej można spać i wystarczy ich dużo mniej do uzyskania takich samych i lepszych pozycji. Ja co prawda mam jeszcze kilka stron zapleczowych linkowanych z SWL'a, ale od pewnego czasu rezygnuję z tego. Dlatego zgodzę się z tym:

większe ryzyko większa kasa, ale przy niepomyślnych wiatrach wtopa na całego.
frazy "mocno obstawione" jak się posprawdza to wszystkie jadą na swl.

Można znaleźć wyjątki nawet w tych najmocniejszych, ale faktycznie jest ich niewiele.

Ja co prawda mam jeszcze kilka stron zapleczowych linkowanych z SWL'a, ale od pewnego czasu rezygnuję z tego.

Ja podobnie odkąd przestałem stawiać typowe spamiki, a robię strony przyjazne dla ludzi to mi ich szkoda w systemy jak patrzę co w nich jest w zamian. A coś tam jeszcze mam bo mi się zdejmować nie chce i jak coś tam jeszcze dają to niech dają, ja tam punktami nie handluję a indexować też się da inaczej, a nie raz same łyka jak w masło jak się dobrze zbuduje i wcale nie musi się validować strona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności