Skocz do zawartości

Ma ktoś sposób na klikohit ??

strupii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a moze by tak pomyslec wspulnie i wymucic taki programik, ktory by poklikal sobie za nas... wiem - to trudne ale warto...

Ja też o tym od pewnego czasu myślałem. Jakieś tam wizje mam, ale czy dobre? Przypuszczam, że gdybym miał dosyć czasu i samozaparcia, to już bym taki skrypt miał napisany

Może stworzyć dyskusję, gdzie każdy pisałby co na pewno zostanie przez WP ukarane, czym natomiast na pewno taki skrypt musi się charakteryzować. Później można zacząć pisać.

Myślę, że każdy kto nie ma takiego programu, chętnie przyłączyłby się do takiego projektu.

ja rzucam pomysl - mam cos w glowie zarysowanego ale musicie znalesc to co kiedys bylo a juz nie ma - chyba ukryli jakos, mianowicie teraz w wynikach wyszukiwania jest goly link do strony a wczesniej link php, w ktorym zawarte bylo ID strony, liczba klikniec itd... Trzeba to jakos odnalesc bo to ma kluczowe znaczenie...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

chyba ukryli jakos, mianowicie teraz w wynikach wyszukiwania jest goly link do strony a wczesniej link php, w ktorym zawarte bylo ID strony, liczba klikniec itd...

nie, to nie jest goły link HTML-owy

np: https://szukaj.wp.pl/redir.html?url=http%3A...vJP5t46og%3D%3D

jak widzisz parametrów u nich dostatek

super - o to chodzilo :lol: teraz trzeba siasc na spokojnie, przydalby sie programista PHP i domyslec sie co jest co...

a moj pomysl jest taki, ze ten link (ewentualnie cos trzeba bedzie zmieniac dynamicznie) bedzie sie otwieral automatycznie po wejsciu na twoja strone w malym okienku i od razu zamykal, w ten sposob za kazde wejscie na strone zarabiasz jedno klikniecie... Tylko czy bedzie sie to liczylo jak z jednego IP i czy to bedzie skutkowalo... trzeba potestowac... Ja sprawdzalem ten system w katalogu eggs (mniej rozbudowany) i dzialalo :D

Nie zadziała z natępujących powodów

a)

kod=wfoITm1fm686FVW4SSitEYBrLaIA%2BOJv6USt9ovg2mXCFmURyMN6q2HaGWvIyKB5Mw%2Fsa6dNMXd9yvJP5t46og%3D%3
to nic innego jak ID sesji które musi pochodzić w WP

:lol: Nie będzie się zgadzał referer, który też musi być z WP

akurat wierze, że takie rzeczy zostaną załatwione na forum
Nie zadziała z natępujących powodów  

a) Cytat:

kod=wfoITm1fm686FVW4SSitEYBrLaIA%2BOJv6USt9ovg2mXCFmURyMN6q2HaGWvIyKB5Mw%2Fsa6dNMXd9yvJP5t46og%3D%3

to nic innego jak ID sesji które musi pochodzić w WP  

:lol: Nie będzie się zgadzał referer, który też musi być z WP

Generalnie też jestem sceptycznie nastawiony, tzn daję niewielkie szanse na powodzenie, ale uważam, że warto popróbować, bo co nas nie zabije, to nas wzmocni.

intruder2600

Mam w miarę dobre pojęcie o php i wizję jak ominąć najbardziej oczywiste zabezpieczenia. Potrzebuję dużo nowej wiedzy o zabezpieczeniach, które nie są tak oczywiste.

Na innym forum czytałem czyjąś wypowiedź, która brzmaiła mniej więcej tak: "zastanówcie się jak sami zabezpieczyllibyście system przed takimi atakami, a później napiszcie coś, co sobie z takimi zabezpieczeniami poradzi. Ja po pół roku prób mam system, który łamie klikohita".

Konkluzja: każdy kto nie myśli o tym jak o utopii i ma cokolwiek do powiedzenia jest mile widziany.

• 4 tygodnie później...

proks

i jeszcze jedno - Polak potrafi :mrgreen:

jesli móglbys to udostepnij to co miales i dzialalo na klikohita, napisz dlaczego juz nie dziala a ja uzyje wypobrazni i cos wykombinuje - nie ma zabezpieczen nie do ominiecia a skoro wiekszosc firm zajmujacych sie pozycjonowaniem ma w ofercie WP to cos musza miec...

Jezeli ktos na forum zna sie bardzo dobrze na programowaniu to moze udalo by sie stworzyc taki program... Ja rozpracowywalem klikohita ponad miesiac konsultowalem sie z osobami i mysle ze wymyslilem sposob - zabraklo wykonania. Jezeli jest ktos zaineteresowany lub tak jak mowie zna sie idealnie na programowaniu to zapraszam na gg: 4027069 lub na pw. Ja mam koncepcje na wykonanie skryptu - programu.

ogólnie to wypozycjonuj na netsprincie, a potem poczekaj :-)

Jestem Tutaj w NetSprincie, a w wp.pl ?????

Czekam i czekam i czekam :D :D :)

Ok, to teraz wyślij SMS'em do wp katalogu, a opis, tytuł i słowa przy dodawaniu wymyśl bardzo rozsądnie i tak aby się nikt nie przyczepił, i aby strona w czasie dodawania przez sms tez nie była podejżana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności