Skocz do zawartości

[Sprzedam] Mocne linki na 45 dni, 2 x PR2, PR3

kristofenes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Oferuję zamieszczenie na moich stronach linków pozycjonujących (w tym jeden pozycjonująco-reklamowy) na okres 45 dni na stronach PR2 i 2 x PR3.

Strony są bardzo dobrze podlinkowane, posiadają na obecną chwilę bardzo mało linków wychodzących.

Gwarantuję, że na każdej z oferowanych przeze mnie stron będzie maksymalnie 12-14 linków wychodzących. Moje strony nie były, nie są i nie będą farmą kilkudziesięciu linków wychodzących.

Dodatkowe opcje zakupu linków to pogrubienie lub/i inny kolor.

Pierwsza z oferowanych przeze mnie stron (księgarnia internetowa) posiada na stronie głównej i aż na 31 podstronach PR2.

Cena za zamieszczenie linka na tej stronie to 8,99 PLN

Dodatkowo gratis, dla pierwszych 3 osób oferuję zamieszczenie dodatkowo linka w menu na innej stronie (z e-bookami), również bardzo dobrze podlinkowanej i posiadającej PR2.

Więcej szczegółów na mojej aukcji:

https://www.allegro.pl/item477150588_mocny_...cjonowanie.html

Druga z oferowanych przeze mnie stron z bielizną damską posiada PR 3, duża ilość BL. Link zostanie zamieszczony w połowie wysokości strony.

Cena za zamieszczenie linka na tej stronie to 9,99 PLN

Tylko dla pierwszych 4-ech osób, które dokonają zakupu na mojej aukcji, oferują dodatkowo umieszczenie wpisu ich strony w moim katalogu stron. Katalog ten również posiada PR3. Adres katalogu zostanie podany po zakupie na mojej aukcji.

https://www.allegro.pl/item477962761_mocny_...ie_gratisy.html

Trzecia z oferowanych przeze mnie stron z rozrywką posiada PR3, także spora ilość BL. Ze względu na zwiększoną oglądalność oraz umieszczenie go w atrakcyjnym, widocznym miejscu tj. na początku menu strony, zamieszczony link będzie posiadał charakter pozycjonująco - reklamowy.

Cena za zamieszczenie linka na tej stronie to 9,99 PLN

Dodatkowo gratis, dla wszystkich chętnych osób, które dokonają zakupu na mojej aukcji, oferuję zamieszczenie artykuły (który należy samemu napisać zgodnie z podanymi wymogami) w moim katalogu Presell Page, posiadającym PR3. Adres Presell Page zostanie podany po zakupie.

https://www.allegro.pl/item478396481_mocny_...cjonowanie.html

Kontakt PW lub kristofenes [wiadomy_znak] o2.pl

Gie Gie: 4978181

Pozdrawiam

Krzysztof

Oryginalne życzenia noworoczne www.nanowyrok.pl | Znane aquaparki i parki wodne. | Terapia poznawczo behawioralna www.terapia-bielsko.pl w Bielsku-Białej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności