Skocz do zawartości

Źle indeksowany title

KamilS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pewien nietypowy problem. Mam stronę >>klik<<. I tu w związku z tym problem. Ustawiłem na niej na każdej podstronie oddzielny title. Wygląda to mniej więcej tak, że jest strona index.php i w jednym miejscy wstawiam inny plik z zawartością i tajtlem. Do tej pory wszystko działało jak trzeba, ale po wprowadzeniu paru zmian na stronie coś jest nie tak i Google nie indeksuje mi title poprawnie (tak jakby go wcale nie było). Dziwne jest też to, że na przeglądarce normalnie pokazuje mi tytuł. Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Jako przykład dam bojownika.

title ma być i był:

Ryby akwariowe - Bojownik syjamski, Bojownik wspaniały

a G po prze indeksowaniu w serpach wyświetla:

Akwarium e-akwarium.com

Bardzo dziwny przypadek. Zwłaszcza, że do tej pory wszystko było ok, a nic nie zmieniałem w linku. Proszę o pomoc :(

Masz syf w kodzie tak w skrócie, dwie sekcje head i dwie body...

<head>
<link rel="Shortcut icon" href="design/logo.jpg" />
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
<meta http-equiv="content-language" content="pl" />
<link rel="stylesheet" media="screen,projection" type="text/css" href="css/main.css" />
<!--[if lte IE 6]><link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/main-msie.css" /><![endif]-->
<link rel="stylesheet" media="screen,projection" type="text/css" href="css/scheme.css" />
<link rel="stylesheet" media="print" type="text/css" href="css/print.css" />

<link href="stopka/mystyle.css" media="screen" rel="Stylesheet" type="text/css">
<link href="stopka/mystyle-wh.css" media="screen" rel="Stylesheet" type="text/css">
<!--[if IE 7]>
<link href="/stylesheets/mystyle-ie.css" media="screen" rel="Stylesheet" type="text/css" />
<![endif]-->
<link href="stopka/lightbox.css" media="screen" rel="Stylesheet" type="text/css">

</head>

<body>

I

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
<title>Serwis akwarystyczny - Ryby akwariowe, akwarium, akwarystyka</title>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2">
<meta name="keywords" content="ryby, serwis akwarystyczny, akwarium, akwarystyka, ryby akwariowe, rośliny akwariowe, galeria akwarystyczna, forum akwarystyczne, akwarysta">
<META name="description" content="E akwarium - serwis akwarystyczny. Ryby akwariowe, galeria ryb oraz akwarystyka słodkowodna. Rośliny akwariowe, opisy ryb i pielęgnacja akwarium.">
</head>

<body>

Popraw

Co za problem przerzucić drugi head do pierwszego? Musi zadziałać.

Wszytsko zależy od skryptu, zwłaszcza jeżeli działa za pomocą include trzeba wykonać trochę pracy, żeby wszystko było zgodne z SEO.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

trzeba wykonać trochę pracy, żeby wszystko było zgodne z SEO

Zawsze można kupić łopatę i iść kopać rowy.

Pytasz się dlaczego masz zły title ludzie poświęcają swój czas żeby odpowiedzieć a Ty wydziwiasz.

do tej pory to działało

Jak widać już nie działa, algorytm wyszukiwarek ewoluuje cały czas.

Jeśli mogę dołączyć się do tematu to ja mam problem ze stroną artdecor.eu Od dwóch tygodni źle mi się title indeksuje na głownej stronie.

Proszę o pomoc co może być nie tak?

Pozdrawiam

Wygląda na to, że wszytko jest ok. Musisz jeszcze trochę poczekać, aż wyszukiwarki zindeksują nową treść meta tagów. Proponuję dodać kilka wartościowych linków i przesłać do Google sitemap.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności