Skocz do zawartości

Jak przekonać klienta, że grozi mu ban?

shaun_black

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zapytaj Xanna co sądzi o pewnej liście na której były ogólnodostępne dane stron internetowych. Na Twojej jest tylko jedna ale ma to to samo znaczenie.

Już ci mówię co sądzę, ta lista jest to podniecacz dla pokemonów bo dla nikowo więcej. Mało tego juz całe dyski pojechały z listami z stausu serwer - zauważyłeś kto najbardziej przezywa ???? Ci co nie używają e-weblinka.

bogdansenator - przestań juz życ podniecaczami

Marketing internetowy dla firm

zauważyłeś kto najbardziej przezywa ???? Ci co nie używają e-weblinka.

A ciekawe czyje to teksty:

"Szook dla PIO jest takim , Hitlerem czy Stalinem"

"to teraz tak ma wyglądać nasz biznes ??? NIE mówimy stanowcze nie i mocno i gorąco to piętnujemy że tak powiem nie chodzimy w dowiedziny do złodzieja zeby podtrzymac go na duchu bo dajemu mu do zrozumienia ze popieramy jego działania"

Ja nikomu nie wysyłam PW z próbą podburzania przeciwko innym. szook mnie przeciwko Tobie nie buntuje, Ty mnie przeciwko niemu - jak najbardziej i z tego co wiem to nie jestem jedyną osobą, która takie PW dostaje.

Poza tym, kiedy pierwszy raz spytałam Cię na PW co masz do mnie, już w pierwszej odpowiedzi pisałeś, że powodem jest szook ze względu na to co wyżej zacytowałam. Twoje ostatnie wyskoki też są z tym związane, bo do momentu zwrócenia Ci w dość ostry sposób uwagi za ostatnią PW, wszystko było OK, a nagle później znowu zacząłeś się czepiać o szczegóły.

Mam nadzieję, że po napisaniu o tym na publicznym forum w końcu dasz spokój, bo prośby na PW nie skutkowały. Dodam, że ostatnia Twoja wiadomość na temat szooka jest sprzed ok. tygodnia, więc nadal nie możesz o tym zapomnieć.

Tu muszę się zgodzić z Lexy przeżywałeś w tedy tą listę jak nie wiem co, a trzeba było dalej lecieć z PR i olać młotków.

Ludzie kiedy wy się nauczycie nie pisac bzdur , pokaż gdzie to przezywałem ????

Lexy wyluzuj bo sie gotujesz :) albo zajmij sie gotowaniem

Lexy jak się zorientujesz co to jest solidarnośc zawodowa będziesz wiedziała o czym mówię i to nie tylko Ja. Na razie piszesz farmazony co niebawem zostanie opublikowane w ciekawym artykule.

Ludzie kiedy wy się nauczycie nie pisac bzdur , pokaż gdzie to przezywałem ????

Ten topic opisujący sytuację z listą jest chyba niedostępny na forum więc nie można tego pokazać. Zadałeś pytanie z gatunku bezpiecznych. Mam inne pytanie za co szook został zbanowany z forum? Z tego co przeczytałem na forum poszło o podpierdalanie. kablowanie etc. Brzydkie słowa ale takie padły. Kogo albo co szook podkablował, pamiętasz Xann?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Z tego co przeczytałem na forum poszło o podpierdalanie. kablowanie etc. Brzydkie słowa ale takie padły. Kogo albo co szook podkablował, pamiętasz Xann?

pamietamy, pamietamy i nie damy zapomnieć . Za fałszywą solidarność zawodową. Ciężko jest wyliczyć ile ludzi on podkablował ale bezie tego cała masa.

Z tego co przeczytałem na forum poszło o podpierdalanie. kablowanie etc. Brzydkie słowa ale takie padły. Kogo albo co szook podkablował, pamiętasz Xann?

pamietamy, pamietamy i nie damy zapomnieć . Za fałszywą solidarność zawodową. Ciężko jest wyliczyć ile ludzi on podkablował ale bezie tego cała masa.

https://www.goldenline.pl/forum/pozycjonowa...tron-www/422244

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności