Skocz do zawartości

[LISTA] Dobrych Precli

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

dywyn jeżeli nie zależy ci na unikalności twoich artów możesz przenieść. Wiele osób przenosi zbanowane precle na inne domeny. Jak ty dodatkowo przeniesiesz arta będziesz miał duplikat. No ale ...

Tak jeszcze odnośnie banów. U mnie na około 30 precli bana dostały tylko 2 więc nie jest tak źle. Oczywiście przeniesione zostały na inne domeny już więc autorzy precli nic nie tracą o ile znowu bana nie zarobi.

Co do postu że precle tracą, fakt jest sporo banowane ale sporo stoi i ma się dobrze (moderowane precle) Można też zacząć stawiać precle na innych skryptach ale czy będą chętni do wpisów. W sumie to sami dodający doprowadzają do sytuacji banowania precli poprzez duplikaty. Właściciele często idą na łatwiznę dla punktów pod swl ale jakby dodający nie spamowali precle były by same z siebie bardziej zadbane.

To że moderowane też lecą, tak czasem się to zdaża ale na potęgę to lecą te niemoderowane zaspamione.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Można by podjąć próbę utworzenia listy moderowanych precli. Osoby zamieszczające na takiej liście swoje precelki zobowiązały by się, że będą je moderować ciągle a nie tylko na samym początku jak mają zapał.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Kiedyś była wrzawa, że qlweby poleciały...

Jak się dodaje od góry do dołu, nie sprawdza site, Pr i takich tam, to wiadomo że większość nic nie da.

Z preclami, również jest podobnie, zwłaszcza że wiele dostało bana, chodzi o to żeby wybrać te wartościowe, i do nich dodawać.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Precle i katalogi nie odejdą do lamusa jak długo będzie się liczył link. Bliżej odejściu do lamusa spamiarkom na kupionych bazach z allegro niż preclom. Mówię tu cały czas o zadbanych i moderowanych preclach.

A niech sobie stawiają 100baz nawet takich samych wszyscy tak nie pojadą. Ja tam poważnie synonimami jadę i mieszam to mam raczej unikalne arty i dla ludzi( jeszcze nie znalazłem w necie podobnego). A jak sobie ktoś nawet linki w jakimś podmieni to mi wisi bo ja dam załóżmy 1000wpisów a jak 100pójdzie w pizdu to ja w między czasie nowy art jadę i mieszam. Nie uniknie się takich numerów zawsze ktoś pójdzie na łatwiznę, albo banik się trafi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności