Skocz do zawartości

Filtr z 15/16 listopada, minus 49/50 pozycji

PomozKubusiowi

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie bo pare osob to napisalo.

Moja domena byla z 1998/99 kiedys tylko linkowana l-v bo to content en. Ostanio troche pkt slim, ale to to doslowanie kilkadzisiat linkow tylko.

Nagle filtr. Od wielu lat tematyczna, ostanio akutalizowana ( w sensie merytorycznym).

Nie mam pojecia za co wiec filtr, czy za te marne kilkadzisiat linkow w swl? Zwlaszcza ze przez te lata wylapala autoamtycznie tysiace linkow od ludzi (na forach itd), ktorzy polecali ja - wiec nie byly zadne "sztucznie" zdoboywane linki.

Autoamtycznie dosc wysoko wskoczyla moja stara domena z podobnym contentem ktora miala filtr od poczatku, a ateraz nagle po 1.5 - 2 latach wskoczyla na 2 strone wynikow na ta sama fraze co ta obecnie zafiltorwana miala 1 miejsce.

Myslicie wiec ze przerzucic content na ta co zalapala teraz i zrobic 301 (m.rewrite)? Czy zmienic lay, strukture i poczekac pare dni?

Mam tam rekalmy i ludzie jak zobacza ze ruch spald o 99 % to odejda wiec nie moge na to pozwolic.

Z tego co zauwazaylem ze wiele stron polecialo w tych dniach i podobna zasada tj minus 50 pozycji. Pisze tu o stronach en i pl jezycznych.

Czy filtr dotyczy stron, które spadły 31 października i następnego dnia wszystko wróciło do normy?

U mnie poleciało dosyć mocno jest bardzo dobre zaplecze tematyczne. Na stronie podpięty linkme. Linkowane od niecałego roku stałymi i rotacyjnymi linkami. Jakieś 2 tygodnie temu dopaliłem nieco gotlinkiem kilka fraz i teraz poleciało mi od 30 do 60 pozycji w dół. Jak to u Was wyglądało? Linkowaliście jakimś konkretnym SWLem lub mieliście podpięty u siebie?

Proponuję przejrzeć ten wątek na forum linkme, szczególnie zwróccie uwagę na posty użytkownika getsoft:

https://www.linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=3643

Druga sprawa to taki może chwilowy, a może coś znaczący spadek na statystykach seodopalacza:

https://www.seodopalacz.pl/statystyki.html

serwery VPS - TRZY dni testów

kolokacja Kraków

Autoamtycznie dosc wysoko wskoczyla moja stara domena z podobnym contentem

Klasyka - dwie podobne strony i mamy hustawke, jedna wyskakuje, druga znika, nic nowego :) Za kilka miesiecy ta co wyskoczyla poleci a ta co poleciala wroci :)

Systemy nigdy nie maja i nigdy nie mialy z tym nic wspolnego ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności