Skocz do zawartości

Problemik

3r!c

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych forumowiczów!

Otóż pozycjonuję sobie pewną stronkę od 2 dni, z ciekawości wpisałem w googlach info:domena

o, jest!

zaraz zaraz wtf?

Gdy naciskam "kopia" w zapytaniu googla widzę coś takiego - cache:kcJw0enpmDAJ:domena.pl

czy zna ktoś może przyczynę błędu googla że na siłe wrzuca mi ciąg jakiś dziwnych znaczków? niezależnie czy daje z http czy bez wywala to samo Oo

również błąd ten jest przy link:

link:kcJw0enpmDAJ:domena.pl

ktoś się orientuje co się dzieje?

nie jest nt, juz tlumacze dlaczeo, nie pytam sie o zadne porady ani nic takiego - pytam tylko o problem - blad jaki wystepuje w googlach poniewaz jeszcez takiego nie wiedzialem i po prostu pytam czy komus sie tak juz zdazylo i co to oznacza?

nigdzie nie pytalem ile mam czekac, wiec Wasze odpowiedzi sa nie na temat, przykro mi ;)

pozycjonuje strone od 5 lat, wystapil mi taki i taki blad, ktos wie ocb?

jak mi odpowiecie na to? 5 lat to malo cierpliwosci na googla? nie rozwiazuje to mojego pytania, wiec odpowiedz nie na temat bo nie to mnie interesuje.

mam nadzieje ze juz rozumiecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności