Skocz do zawartości

z odrobiną niepewności zapraszam do oceny

acorus

Oceń zaproponowaną przeze nie domenę  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Oceń zaproponowaną przeze nie domenę

• bardzo słaba
      2
    • słaba
      2
    • średnia
      1
    • dobra
      0
    • bardzo dobra
      0
    • super
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Wrazenie graficzne:

1. Kolory dość mdłe. Moze lepiej np. tlo #FBF2E3 a glowna tabela #FEFAEB - wiem ze nie jest to bezpieczna paleta kolorow ale skoro chcesz miec takie odcienie, proponuje cos lzejszego, a np tresc w tabelach bialych.

2. To wielkie logo na kazdej podstronie jest zupelnie bez sensu. Wystarczy na jednej a na pozostalych male u gory, tak bardzo utrudnia nawigacje i jest meczace zarowno dla oka, jak i dla reki, ktora za kazdym razem musi scrollowac strone w dol. Ja w ogole dalabym go w lewym gornym jakies 80x80pix bez duzej wersji.

3. Brak czegos co ozywi strone. Wkomponuj te zdjecia z galerii gdzies na glowna, bo sa dosc zachecajace :)

4. dodaj jakis styl do hr

Ad. grafiki to z grubsza tyle, co do reszty pewnie inni cos dodadza :)

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Ad. grafiki to z grubsza tyle, co do reszty pewnie inni cos dodadza :P

Zostawiając posta na tym formum miałem nadzieję, na komentarze w kwestii kodu, raczej, niż layoutu.

pozdrawiam

Piotr

Mali inwestorzy również zarabiają na giełdzie? Możesz sam się tego nauczyć

Dreamsphere Live Trading Room

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności