Skocz do zawartości

Do administracji systemów

Hitynaczasie.net

Rekomendowane odpowiedzi

Czy nie można by prowadzić bardziej rygorystycznej selekcji stron dodawanych do systemów?

Testowalem prawie wszystkie i efekt

U mnie linki wyswietlaja sie na wszystkich zaindeksowanych stronach od pr=4

Moje linki wyswietlaja sie na stronach smietnikach ktore w życiu niewidziały robota indeksującego (linkme, livelink)

elitelink- wyswietlaja mi sie na 10 domenach zawsze te same linki jakby mieli oni po milionie pkt, ja natomiast na swoja nietypową fraze linkuje od 3 tygodni 10kpkt i co? zero!:)! nawet frazy nie ma w indeksie! pffff

seonet i e-weblink najlepsze jakie kiedys przynosily efekty teraz jak by ich sila zmalala? czy to moda w SWL sprawila ze ludzie zaczeli masowo dodawać do nich śmietniki przez co ich skutecznosć spadła?

pio.gif

odpowiedziales sobie ostatnim zdaniem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wyciecie swli nic dla Google nie da

pojawia sie nowe sposoby na pozycjonowanie bedzie to tylko kwestia czasu

Używaj Cuilla i Hakii

Ja tam bym chciał żeby wycieli SWLe chociaż wiem że wielu to nie na rękę, wtedy by się zaczęła zabawa od nowa i ładne roszady w serpach;)

Jasne. Wtedy łatwiej i szybciej byłoby znaleźć jakąkolwiek informacje w bibliotece niż w internecie.

No i ok coś nowego by było a teraz kupią sobie trochę punktów i wielcy pozycjonerzy, ja tam też jestem pchełka w tym światku ale jak czytam że ktoś tam zrobił jakąś frazę bo dał ileś punktów to ręce opadają, to miało być do dopalania i indexowania a teraz już lecą setki tysięcy na frazy i nic więcej

Jasne. Wtedy łatwiej i szybciej byłoby znaleźć jakąkolwiek informacje w bibliotece niż w internecie.

Tak bo bez systemów świat by się zawalił, zobacz jakie strony masz w systemach nie wszystkie ale większość. Do roboty by się ludzie wzięli i normalne w miarę strony robili a nie generatory jak już się przyznawałem że sam robiłem. Ale jak są to trzeba się z tym pogodzić i niech sobie będą

Jakie są linkowane to wiem, ale mi właśnie chodzi skąd pochodzą te linki. I dlatego mi szkoda moich do systemów. A jak tak dalej pójdzie to po mln punktów będzie trzeba dawać z tych śmietników(a z resztą nie ma się co rozpisywać jednemu pasuje i jedzie na SWL innemu mniej komuś innemu wcale nie pasują)

Google nie jest głupie. Linkuje dużo "fee" linków do strony? Przydzieli filtra. Za chwilkę ktoś napisze, że konkurencja może łatwo likwidować konkurencję. Może i prawda - ale właściciel strony powinien sam zadbać o mocne, stałe odnośniki. System wymiany linków to tylko dopalacz lecz "niektórzy" tego nie wiedzą. Każdy pozycjonuje jak lubi, nikt nikogo do niczego nie zmusza i nikt nikomu nie zdradzi własnego doświadczenia.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

seonet i e-weblink najlepsze jakie kiedys przynosily efekty teraz jak by ich sila zmalala? czy to moda w SWL sprawila ze ludzie zaczeli masowo dodawać do nich śmietniki przez co ich skutecznosć spadła?

To nie ich siła zmalała. To konkurencja się wzmocniła. Kiedyś, żeby wybić kilka niszówek wystarczyło katalogowanie. Teraz sami wiecie jak to czasami bywa. Tak samo z systemami. Kiedyś wystarczyło na pewną frazę 1000p a dziś trzeba dawać 1500p.

Pamietam kiedys dawalem 20kilo na srednia fraze i po 3 dniach juz byla w top10 teraz? Po tygodniu nawet niema jej w indeksie to znaczy ze sila zmalala, nic dziwnego skoro moje linki z moca 20k pkt wyswietlaja sie na stronach nieodwiedzanych przez roboty :angry:

Przyklad najgorszy system jaki widzialem livelink dalem testowo 60k pkt na fraze sprawdzilem na jakich stronach wyswietlaja sie moje linki, zadalem sobie trud sprawdzilem ze 300stron z 30000stron na ktorych mialy byc moje linki i zadna niebyla zaindeksowana pozatym strony byly jakies z bledami co rusz to failed mysql lub imgempty no poprostu jeden wielki syf! livelink daje pkt z kosmosu!

Szkoda ze innych rotacyjnych nie mozna sprawdzic gdzie wyswietlaja sie nasze linki.

pio.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności