Skocz do zawartości

Zgłoszenie witryny do ponownego rozpatrzenia

Gonzo23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann - nie sadze, by prosby o reindeksacje szly w tysiace

swiadomosc zwyklego uzytkownika internetu nie jest na tyle duza i gro nie wie co to narzedzia dla webmastera - dostaja filtr bana - godza sie z tym i tylko nieliczni szukaja przyczyny - reszta macha reka i godzi sie z sytuacja

no wiem tylko to forum moze wyslac prosbe o reindeksacje tysiecy domen - tylko nikt z nas nie wysle swoich wynalazkow, a jedynie porzadne domeny - a nie oszukujmy sie one nie wpadaja tak czesto w otchlan

U mnie po napisaniu zgłoszenia o ponowne rozpatrzenie strona też wróciła o czym pisałem w innym wątku, swoją drogą był zainstalowany system xann wiec google nie prowadzi jakiegoś podziału na swl tylko rozdaje filtry równo każdemu. Xann trochę popłynąłeś w poście nr: 52, pawloski i lukas mają trochę racji ;)

P.S. To że lukas jest pomocny w wielu kwestiach to przekonałem się osobiście ;)

Pozdrawiam

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

twoja strona e-pieniny.info używa niedozwolonych technik SEO i dlatego wniosek o reindex nie zostanie rozpatrzony pozytywnie

które to są dozwolone ? a które to są nie dozwolone ?

ps. nie wiedziałem ze strona może urzywac jakiś technik SEO ale człowiek uczy sie całe życie

Marketing internetowy dla firm

12 listopada dostałem filtra -50 na wszystkie frazy (łącznie z nazwą domeny), usunołem SWLa i zgłosiłem. Wczoraj filtr został zdjęty, chociaż strona z TOP1 spadła na TOP3 na najważniejszą fraze ale i tak Uffffffffffff ;)

Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności