Skocz do zawartości

precle zbanowane

Yannkes

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktos z was robil moze liste precli zbanowanych?

pytam bo szukam takich precli a reczne sprawdzanie jest troche czasochlonne wiec jesli ktos z was zna takie to podajcie prosze adresy...

znajdź jakąś liste precli sprzed minimum 3 miesięcy i za wiele się nie napracujesz szukając zbanowanych bo zapewne 80% będzie takich

do tego wtyczka seoQuake do FF i twoja praca to tylko wejście na adres precla z listy

Pracuję nad tą opcją w swoim katalogu, a w międzyczasie możesz zrobić tak,

wejść np. na skrypt Wordpress i bany są wyróżnione:

Clipboard02.jpg

a najlepiej to widać w przypadku MocneLinki, tutaj co drugi zbanowany ;)

PS Nie zaindeksowane również tak są oznaczane, ale wtedy wystarczy zobaczyć na datę dodania precla.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

zapewne 80% będzie takich
przegiąłeś i to grubo ostatnio siedziałem trochę przy tym 30% to max może mieliśmy inne źródła precli
Pracuję nad tą opcją w swoim katalogu,

No pracuj pracuj bo są tam też pobanowane a nie zaznaczone, ale wiem że to przybywa z dnia na dzień

Ale co przychodzi do tematu precli to nie mogę wyjść z podziwu z tych tam nie wiem ilu które indexują dosłownie w 2min

sirkus - dzięki za podanie wtyczki tej nie miałem całkiem fajna

@Kukis, a po co robić coś od tyłu?

1. Preclujesz piszesz unikalnego arta, używasz do tego jakiegoś programu lub robisz listę z swoimi artykułami, którą sprawdzasz, jak jest ban, publikujesz artykuł na innym preclu?

2. Jak można nie mieć listy precli gdzie się zamieściło artykuł? Przecież trzeba go podlinkować itp.?

3. Ja piszesz artykuł nie masz kopii? Nie mam namyśli tej w internecie :shout:

4. Jestem w trakcie pisania(testowania) skryptu, do którego wklejasz listę swoich artów (adresów), a skrypt zwraca czy jest tam artyluł, czy jest za-indeksowany, kopia cache.. i oczywiście, czy precel nie ma bana.

Więc Twój argument jakoś do mnie nie przemawia.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

4. Jestem w trakcie pisania(testowania) skryptu, do którego wklejasz listę swoich artów (adresów), a skrypt zwraca czy jest tam artyluł, czy jest za-indeksowany, kopia cache.. i oczywiście, czy precel nie ma bana.

Na pewno wiele osób skorzysta z tego narzędzia :shout: rozumiem, że będzie to wersja www ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Dokładnie - mam listę wszystkich artykułów, a przy nich jakie linki, jakie anchory i gdzie prowadzą - łatwiej mi znaleźć coś tutaj niż buszować bo zbanowanych preclach.

Mar - to mogło by być bardzo przydatne - zamierzasz sprzedawać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności