Skocz do zawartości

Polak to jednak potrafi

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

webSPAM JEST ZŁY!, ale nie do końca bo tak naprawdę wszystko jest dobre ale z umiarem. Ja osobiście stawiam na jakość, bo nie chce znowu patrzeć jak kilkadziesiąt domen leci znowu w kosmos. Dajcie masowo pokemonom mięcho armatnie, a potem płaczcie na PiO że Pl-ki znowu dostają filtry albo bany bo G chcąc nie chcąc musi Polsce ograniczać tego typu działania dla przykładu. A komu się dostanie? zapleczom Polskich pozycjonerów, nawet tym którzy dbają o tematyczność i moc linków przychodzących :/

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Xann ładnie to podsumowałeś, tak ładnie że aż postanowiłem Cię zacytować w moim artykule (oczywiście ze wskazaniem do źródła).

Prawda jest taka, że nie każdy spam musi być beee, bo istnieje taki spam który wypycha wartościowe strony do góry i robi dodatkową reklamę.

Wyszło ze wcale nie trzeba było kombinować z zdobywaniem linków z wysokich PR i o ile wcześniej zdecydowana ilość osób uważała ze tylko przez wartościowe zaplecze można coś osiągnąc to teraz mamy pewności ze można to samo uzykac przez spamowanie komentarzy na blogach (widac ze niektorzy już zaczeli) czy ksiegi gości , trzeba będzie sie przeprosić z adderem.

nie jestem moze mistrzem w pozycjonowaniu, ale moje wyniki z pracy adderem sa teraz proste - filtry po 100, 200 i 800 w dol, przy nieduzej liczbie linkow, domenie kilku letniej z uczciwie zarobionym pr4, jesli masz na czym ty testowac zachecam i czekam na wnioski

To jak ty to katalogowaleś tym adderem że dostałeś takie filtry? Jedyne co mi przychodzi do głowy że albo robiłeś to dawno temu i przedobrzyłeś z katalogami, albo ostatnio i przedobrzyłeś z preclami (z katalogami ciężko przedobrzyć, no może jak się doda do wszystkich w jeden dzień do się uda ta sztuka). No chyba że Google ostatnio krzywo patrzy na linki ze zbanowanych i zafiltrowanych katalogów i rozdaje filtry na nie (jak na razie tego jednak nie zauważyłem u siebie).

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności