Skocz do zawartości

Usterka w otwarty-mini

GEGE

Rekomendowane odpowiedzi

W jednym z moich katalogów (moderowanych) podczas próby dodania strony pojawia się komunikat:

Wystąpił błąd

Błąd! Nie mogę się połaczyć ze stroną aby pobrać jej tytuł, opis i słowa kluczowe.

W kodzie nic nie zmieniałem, dzisiaj wpisy były norlanie dodawane a teraz pojawił się ten błąd.

Jak zalogowałem się jako admin to także pojawił się ten błąd ale można stronę dodać ręcznie.

Co może być przyczyną błędu?

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

To że pewnie Twój administrator serwera nagle wyłączył Ci funkcję file_get_content() - przełącz w panelu na curl() - jak zadziała to znaczy że mam rację.

Być może również strona którą próbujesz dodać ma jakąś krótką chwilę niedyspozycji ? :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

:) dzięki

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności