Skocz do zawartości

co jeśli potrzebuję f-vat a nie mam firmy?

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jeśli potrzebuję f-vat a nie mam wlasnej firmy to jakie sa rozwiazania?

1) Czy ktos znajomy moze wystawic fakture?

2) Czy dobrym rozwiązaniem są inkubatory? Dlaczego tak mało ludzi z nich korzysta i czy się opłaca?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

1. Jak może i się zgodzi to droga wolna.

2. Niby dobrym, ale syf i olewactwo jakie tam panują (ale czego się można spodziewac po studentach wolontariuszach) może doprowadzić do rozpaczy. Ja się zabieram stamtąd i tworzę zwykła DG..

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Nie bierz tego do siebie, raczej wykorzystuję ten wątek do pokazania innym wąznego tematu:

Jeśli potrzebuję f-vat a nie mam wlasnej firmy to jakie sa rozwiazania?

Słuchać dalej innych, którzy twierdzą, że nie trzeba mieć firmy, żeby rozwinąć skrzydła w biznesie ;).

A na poważnie, pewnie da się pod kogoś podczepić, ale wiąże się to z kosztami. Firma, która ma przychody płaci podatki więc, jezlei nie jest to firma o podatku zryczałtowanym to koszt bedzie tak na oko 19%.

Czyli z faktury za 500zł + vat (610 zł) dostaniesz 420 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności