Skocz do zawartości

Panel Link Vault

Largo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pewnien problem. Zarekjestrowalkem się na Link Vault i mam aktywne konto i Link :) Ale nie wiem jak WWW czyli na CMS PHP Fusion dodać panel aby wyświetlał reklamy ? Dodalem taki panel i nie wiem czemu dalej nie ma reklam ?

ini_set ("include_path", ini_get ("include_path") .':../:../../:../../../:../../../../:../../../../../');

include ('lv1XZtNWVPP46DCfCP.php');

@openside("Link Vault");

echo DisplayLinks(3,'',' - ','','');

echo "<br><br>----------<br><a href='https://www.link-vault.com/?ss=2017' target='_blank'title='darmowa reklama, wymiana linków'>Link Vault</a>";

@closeside();

Prosze o wasze zdanie :) PZDR

Włącz testlinki - może się coś pojawi - jak się pojawi to znaczy, że zrobiłeś wszystko dobrze. Zobacz do error loga swojego web servera - może źle coś inkludujesz...

A prawdziwe reklamy póki co się nie pokazują bo linkvault coś tam grzebie na serwerach i ta funkcja jest zawieszona na parę dni.

Logi błedów są czyste ;) Moze ktoś wejdzie i zobaczy co się dzieje ? Jeżli u Was rekalmy są a u mnie nie tzn ze coś mam zle a nie wiem co :/

Moze Wy coś wymyślicie ? Konto mam już aktywowane tak samo jak i Linki. W tescie instalacji mam All Pass ;) Nie wiem czemu się reklamy nie pokazują... Prosze Was o pomoc.

PS. Dla pomocy co do panelów jest fajny art o tym na WWW twórcy CMS -> Art o Panelach

PZDR

Konto mam już aktywowane tak samo jak i Linki. W tescie instalacji mam All Pass Smile Nie wiem czemu się reklamy nie pokazują...

Wejdź TUTAJ. Wpisz swój login i hasło. Po zalogowaniu wejdź do Setup Instructions, wybierz stronę (jeżeli masz więcej zapisanych do systemu), po wejściu, na prawie samym dole jest tekst napisany czerwonym kolorem. Przeczytaj go - oto Twoja odpowiedź.

pozdrawiam.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Albo ja jestem ślepy albo go nie widze :/ Moze mi powiesz jaki amm dodać Kod i wtedy było by po sporawie ? Moze mi na GG pomozesz ? To jest jedyny txt na czerwono w tym Setup :

do not expect to see your site filled with links straight away!

Dalej nie ma nic czerwonego... Jets też coś takiego "check setup and activate" daje na to a tu lipa ;) Mam taki wynik :

www.viruscenter.pl

Site Approval Status    Approved on 6 Jun 2005

Latest Link Vault Script Version    1.3.06

Your Script Version    1.3.06    passed

Site Reset    passed

Communications Check    Communications OK    passed

This Page should contain Link Vault    failed

Site Active Status    Site remains Not Active

Moze coś wie co z tym zrobić ? I powiedzcie mi jak skuteczny ejst ten LinkVault ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności