Skocz do zawartości

pobieranie treści stron przez mini

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega zauważył, że ostatnio w katalogach tych mini pojawiło się coś takiego, to jakiś dodatek ? czy cóś ? sorki nie śledze tematu mini ale jeżeli ktoś opracował ten dodatek to mam pytanie czy go popierd**** ???

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tak, jest coś takiego, pojawiło się miedzy innymi tutaj.

A swoją drogą, zauważyłem, że niektóre serwisy mają całkowicie zablokowane pobieranie treści przez curl.

Wie ktoś jak to zrobić?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Heh to zabawne że z dziesiątek nowych modów w nowym otwarty mini mod v2.0 akurat ten 1 nie jest mojego autorstwa więc mogę z czystym sumieniem powiedzieć że nie poczuwam się do winy :)

A tak w ogóle to ja bym tak nie tragizował - taki "podgląd zawartości" stosowany jest od dawna np. TUTAJ i nikomu krzywda się nie stała.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Krzywda się nie dzieje powiadasz ? i dajesz za to głowe ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Krzywda się nie dzieje powiadasz ? i dajesz za to głowe ? :)

Hehe trochę mi jej jednak szkoda :)

Tak na poważnie - kto chce niech używa na własne ryzyko. Ja do powyższego katalogu dodałem swego czasu swoje stronki i jakoś żyje więc myślę że taki prymitywny duplicate content jest nieszkodliwy...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Przykład:

www.lubiezny.turek.pl

..zablokowane wszystkie serwery, lub tylko te które ja posiadam.

Jak coś takiego jest zrobione? Lub jak to obejść, by pobrać tytuł, tylko tyle potrzebuję.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności