Skocz do zawartości

Gry - konsole

Buncol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jedyny minus że...................

z życia wzięte:

- zanim siądziesz gdzieś przy oknie (np. w restauracji) to się zastanawiasz czy oby przypadkiem snajper cię nie zastrzeli,

- jak widzisz żurawia budowlanego to zastanawiasz się, czy tam przypadkiem na górze nie ma wrogiego snajpera,

- jak idziesz ulicą to szukasz dobrych miejsc do strzelania/ukrycia się, tak na wypadek wojny,

- wogóle sobie myślisz, że dobry z ciebie żołnierz :)

I minusem po dłuższym meetingu z grą jest to bynajmniej u mnie, że ona mi się śni a ja jestem główną postacią :)

buncol a to akurat jest plus :blush:

Kiedys mialem taka faze ze jak nie grałem to ciagle myslałem o grze, przed zasnieciem, w czasie pracy, w czasie spotkania z klientem, nawet w czasie..... ;d non stop, było to moje jedyne uzaleznienie jak do tej pory ;d

Xann w Xboxie nie ma FullHD :P

FullHD to tylko PS3 :P

No nie mogę sie z Tobą zgodzić jest full HD :)

potem pokazie ci moje stanowisko

Powtarzasz się :P

Już sprostowałem, ba nawet przeprosiłem za wprodzanie w bład :P - mam to to w domu dopiero tydzień i dotego nie ja to kupiłem - dzisiaj sprawdzę czy mam hdmi czy nie :blush: możliwe, że mam wcześniejszą wersję gdzie o ile pamięć mnie nie byli nie było FullHD.

Hehe, ciekawy watek :)

Ja zawsze rozmyslalem, co lepsze - xbox 360, czy tez PS3.

Jakie sa wasze wrazenia ? Prosilbym o wglebienie sie w temat i podanie duzo szczegolow :)

Bierzemy pod uwage bogaty telewizorek i duzo gier ;)

Fajne porownanie : https://forum.programosy.pl/xbox-360-vs-pla...html?highlight=

Lecz dalej nie wiem co bym wolal ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności