Skocz do zawartości

Gry - konsole

Buncol

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam wii, grafa gorsza niż w innych konsolach ale nadrabia interaktywnością i gadżetami do niej.

Najbardziej mi podchodzą doomowate z giwerą w dłoni i boks - nakładam rękawice i jazda, jestem już na takim poziomie, że max 3-5 walk mogę stoczyć, bo padam, mięśnie puchną jak ta lala (no i ekran TV trochę głębiej - prawy sierpowy ze zbyt małej odległości ;)).

Wiktor [goryl] Pacocha.pl

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ze...tez macie jeszcze czas na konsole,zazdroszcze;)

Nie samą pracą człowiek żyje :puknijsie: Ile można siedzieć i pracować ?

Zawsze można przyjść do pracy i zając się czymś innym :D

3065831110_58b877cfbf.jpg

3064990283_3477be0a64.jpg

3064989343_07751f1673.jpg

Każdy NFS chowa się jak widzi GRID (wersja PC, na xboxa chyba też występuje). Gra tak dobra, że aż kupiłem kierownicę specjalnie dla niej.

Co do NFS zacząłem grać od NFS 1 (1995rok) do teraz, Most Wanted najlepszy, ProStreet nieporozumienie, w Undercover jeszcze nie grałem, ale z uwagi że na półce mam wszystkie 11 części kupię i następną :puknijsie:

co do GRID - fakt dobra gierka :D

• 11 miesięcy temu...
a myślałem, że tylko ja polubiłem xboxa;]

Ktoś grał w fifa 10?

Grywam całkiem czesto na xboxie i jak dla mnie świetna piłka. Zresztą do serii FIFA powróciłem po latach ( na PC grałem chyba w FIFE ostatnio bodaj w wersję 2001) i chyba nigdy nie grywałem tyle w kopaną. Zawsze bardziej pasjonowały mnie managery, a teraz chyba na to nie ma czasu, a w przypadku fify wystraczy włączyć na 20 min i satysfakcja gwarantowana :) Polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności