Skocz do zawartości

darmowy system statystyk

jasina

Rekomendowane odpowiedzi

moim zdaniem statsy słabe.

Moim zdaniem tak samo. Gdyby nie to, że w stat.pl mam za darmo _ładną_ geolokalizację używał bym tylko Awstats... No bo przecież cóż mi z takich statystyk które nawet nie potrafią pokazać ile strona ruchu wygenerowała? Moim skromnym zdaniem informacje o ilości wejść itp to stanowczo za mało. Wiadomo - wstawiając obrazek czy javascript na serwer nic więcej się nie osiągnie.

mmmm może strony w Twoim podpisie są lepiej wykoanane?? Niesądze.

Nie wiem czy są czy nie są, ale wiem jedno stron nie tworzy się dla siebie tylko dla kogoś. Co dwa miechy robie staty czy sie podoba strony i dużej większości podobają się.

Strona została napisana pod IE i FF i pod nimi działa dobrze. Jak podajesz tego typu opieni to mógłbyś napisać jakieś konkrety.

Top jest przesunięty w prawo.

Rozumiem że chodziło ci o linki, jeśli tak to muszę ci powiedzieć że one jednak działają.

Dobra już działają, fakt.

A tutaj to juz kompletnie nie rozumiem. Czego jest mało na stronie?

Porównaj sobie inne statystyki.

Pożyjemy zobaczymy.

Wiadomo, chyba że będzie koniec świata:). Ale wiem na pewno że bez wiedzy jak się reklamować(fachowej) to wielkich zodbyczy nie posiądziesz.

Tak chcę coś osiągnąć.

No to chyba należy zainwestować, przynajmniej mnie uczono tak. Bo jak to mówi przysłowie z pustego to i Salomon nie naleje (czy jakoś tak).

U mnie pod FF stronka wygląda estetycznie. Założyłem sobie na próbę konto i o swoich uwagach będę szanownego kolegę informował. Na pierwszy rzut oka, statystyki wystarczą do średniej wielkości serwisów. Przy zaawansowanych systemach, mnie, jako użytkownika denerwuje przeciągające się ładowanie, gromadzenie setek informacji...

Pierwsza sprawa do poprawienia - logowanie. Byłem zalogowany, ale żeby zobaczyć swoje statsy musiałem to zrobić jeszcze raz (ustawiłem widoczne tylko dla właściciela). Pozdrawiam

Dała matka rozum? To kombinuj.

Sorry, że post pod postem, ale tak wyszło :)

Moim zdaniem konieczna jest poprawka w ustawieniach. Nie może mieć miejsca sytuacja, że przy wejściu na tą podstronę pojawia się niezaszyfrowane hasło... Nie chce mi się grzebać, ale pewnie hasło w takiej postaci pozostaje w Temporary Internet Files i bardzo łatwo można je stamtąd wygrzebać. Dlatego uważam, że procedura zmiany hasła jest... do zmiany, pozdrawiam

Dała matka rozum? To kombinuj.

• 6 miesięcy temu...

nei widzialem starej wersji, ale po komentarzach widze, ze byl to niewypal interfejsowy - poszukaj info i pocztaj ko projektowaniu uzytecznych interfejsow uzytkownika (webusability), dobry i intuicyjny interfejs to polowa sukcesu ;)

pozdrawiam

rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura

usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes

katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie

Wszedłem w demo i sie zgubiłem bez możliwości powrotu do początku... Proponuję linkować logo na billboardzie do strony głównej (poza stroną główną).

Nawigacja kiepska, nie wiem czy to tylko projekt SG linkowany do starej strony ?

1. Skoro tak mało masz treści na SG to czemu nie wrzucić wszystkich linków do podstron bezpośrednio z głównej? Powiedzmy dajesz systemem drzewka główne podstrony i pod nimi te, które są głębiej. Dzięki temu będziesz miał bezpośrednie linki z SG i jeśli wypozycjonujesz główną to odrazu PR będzie się przydawał w pozycjonowaniu podstron bezpośrednio.

2. Hasła jakiegoś brakuje. Logo to nie wszystko.

3. Nawalone po lewej a po prawej pustka.

4. Formatowanie tekstu leży. Oferta potrzebuje podkreślenia.

5. Czemu nazwa demo a wchodzę w aktualności? Nie lepiej dać aktualności na SG pod ofertą?

6. Tekst do obróbki, czsem wodolejstwo, czasem niepoprawne zdania.

"Za darmo oferujemy Tobie:" -brzmi beznadziejnie, nie lepiej "Darmowa oferta", "Oferta usług darmowych", "Twoje darmowe statystyki" ? Coś w tym rodzaju.

Tyle narazie.

Pozdrawiam.

SUPER są estatystyki.pl

Korzystam z nich chyba od roku i zawsze pokazują super rzetelne informacje.

Duże zróżnicowanie informacji itd.

No a ta nowa szata graficzna jest 100 lepsza niż poprzednia. Wszystko teraz działą szybciej i lepiej.

Tak trzymać!

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności