Skocz do zawartości

Ban na domen w G. Za co?

Czachapl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość George UK
w sumie to ban na tę stronę jest bardzo pozytywny - świadczy o tym, że seodopalacz jest skuteczny i google go nie lubi.

w sumie chyba masz racje.

A to ze nie zbanowali allegro to pewno swiadczy o tym ze linki tam sprzedawane sa syfiaste, nie skuteczne i nic nie daja ( same farmy linków) W sumie ja juz od dawna doszedłem do wniosku ze linki sprzedawane na allegro sa g** warte i tym posunieciem mysle ze google faktycznie to potwierdziło i moja teoria znowu okazała sie słuszna. Gdyby linki z allegro cos dawały to allegro tez by bana dostało za pośrednictwo w ich sprzedaży.

Dobre ... ;)

Myśle że Guglarz wraz z Sylwestrem przewracają się ze śmiechu czytając takie wypowiedzi.

Udział sprzedaży linków w Allegro to jakaś setna bądź tysięczna część procenta w stosunku do innych aukcji. A linki jak linki są dobre i kiepskie, rozróżnianie je na linki z swl/allegro raczej nie wróży sukcesów w pozycjonowaniu... Gdyby nie to iż jesteś na tym forum od 2006 roku - to specjalnie bym się nie zdziwił. Jak to Bogdansenator gdzieś napisał: "Człowiek uczy się całe życie, sęk w tym że czasem to nic nie daje..."

Dla mnie oczywiste jest, iż manewr ze stronami swl był wykonany ręcznie, na 99% nie chodzi to o skuteczność xxx czy też yyy. O tym też pisałem, jak i również w wypowiedzi Sylwestra można to wyczytać między linijkami.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziś gogielek przywalił mi bana. Na zbanowanej domenie stała stronka tematyczna mieszana - część unikalnej treści, część (80%) z rss-ów - wszystko tematyczne. Na stronie nigdy nie było żadnych swl'i. Niedawno dodałem kilka subdomen z niemoderowanymi wordpresami - ale na nich też nie było żadnych swl'i. Strona główna miała PR2 (i ma nadal). Na stronach praktycznie nie było linków w blogrollu i ŻADNYCH w stopce. To samo na subdomenach.

Wniosek: ban albo za niemoderowane precle w subdomenach albo za podłączone rss'y.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności