Skocz do zawartości

Pomówienie

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

Łososiowy ... https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=475847

Odsyłając do niesprawdzonych informacji potwierdzasz tylko twierdzenie Xann'a, wprowadzasz zamęt który w jakimś stopniu odbije się na sprzedawcach PKT ;)

https://thunder25.wrzuta.pl/audio/uwkDPntdj..._zmieniac_swiat

nihil fit sine causa

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann gramy do jednej bramki ale idąc twoimi porównaniami to swl jest zawodnikiem przez którego ten mecz przegrywamy, i teraz trener ma dwa wyjścia, albo zleci swlowi więcej treningów albo sprzedaje go z drużyny.

Znwou piszesz o tym że ktoś zarabia na punktach, no fajnie ale co z tym którzy stracili przez swle dostając filtra?

Nie martwisz się o nich? Patrz na wszystkie strony bo teraz patrzysz tylko i wyłącznie przez pryzmat własnych interesów więc nie jesteś ani trochę obiektywny.

Czy ktoś ci poleca abyś zamknął swle? Nie, dostałes już wiele porad co zrobić aby swl był "zgodny" z wytycznymi google ale nie, ty wolisz stawiać na spam i śmietniki bo tak jest łatwiej a później się dziwisz że panuje niechęć do systemów.

I po raz kolejny cie prosze nie graj na uczuciach bo wygląda na to że robisz to tylko dla tego aby dbac o własny interes.

Odsyłając do niesprawdzonych informacji potwierdzasz tylko twierdzenie Xann'a

W tamtym temacie odsyłam do dyskusji, w której zdania są podzielone i w której nie biorę nawet udziału. Jeśli doczytasz mój post do końca zauważysz, że poradziłam różnicować źródła linków zamiast pozyskiwać je tylko z SWL'i. Pomijam już to, że mam takie samo prawo jak inni do tego, aby wyrazić swoje zdanie na dany temat.

ps. Proszę o wydzielenie tematu.

Nie chcę się wdawać w polemikę ale odsyłając kogoś do takiej dyskusji z takim anchorem autoryzujesz tezę tamtego tematu a jak sądzę masz ograniczoną możliwość śledzenia tego co się dzieje z SWL'ami bo ich prawie nie używasz. Jak sama przyznajesz nawet nie bierzesz udziału w tamtej dyskusji.

Sadzę że stosując jasno-czarne SEO masz ograniczoną możliwość wyboru właściwych tematów dotyczących SWL. A jednak link umieściłaś :jezyk1:

nihil fit sine causa

Nudzicie się?

Takie sprawy załatwiajcie na PW/sądzie, co by było gdyby każdy użytkownik który ma z kimś spięcie zakładał nowy temat?

Fora to tematycznie to miejsca do rozmowy na konkretny temat w tym wypadku SEO a nie miejsce przepychanek i wiecznych afer. Jeśli ktoś nie potrafi kulturalnie prowadzić rozmowy to można go traktować jak powietrze, nie trzeba zakładać kolejnych bezsensownych tematów, chyba, że tak teraz się robi PR.

Moim zdaniem poruszanie tego typu kwestii na forum publicznym służy jedynie lansowaniu się.

W ostatnich latach zauważyłem dziwną prawidłowość: osoby zainteresoane założeniem bloga, gdy tylko stawał się on poczytny stawali twardo po stronie white hat seo oraz pisząc posty stawiali słownik języka polskiego i wyrazów obcych obok komputera. Ponadto w postach niektórych 'artystów' zamiast Google.pl, można by miejscami śmiało wstawiać Szukaj.onet.pl. Przepraszam tutaj od razu autorów blogów, którzy odstają od mojego prywatnego obrazu o blogerach z PiO.

Nie rozumiem też argumentacji, że zostałaś Lexy obrażona na forum i na forum chcesz sprostowania. Sprawa jest przecież prosta: jeśli tak bardzo popsuło Ci to w Twojej opinii PR zostaje założenie sprawy w sądzie. Jeśli nie, jest PW z apelem do Xanna by wyedytował posta, bo rzekomo minął się z prawdą.

Jesteś kobietą i zdaje sobie sprawę, że okazjonalnie zdarzają się jak ja to nazywam: 'stany międzydecyzyjne', ale prosiłbym w imieniu swoim i pewnie kilku użytkowników o przyśpieszenie decyzji i zamknięcie tematu. Oprócz dodatkowych wejść na bloga jak widzisz nic nie ugrałaś. Chyba, że o to chodziło.

Założenie tego tematu miało jeden cel - wyjaśnienie zarówno mi, jak i osobom, których dotyczył cytat tego, w jaki sposób zabieram im chleb i czy faktycznie to robię.

Argumentowanie czegokolwiek płcią wychodzi w momencie, w którym brak jest konkretnych argumentów do rozmowy i dziwię się, że niektórzy nadal stosują takie "chwyty".

A jak mam argumentować trzecią stronę dyskusji, która rozstrzygnęła się na stronie pierwszej? Gdybyś uznała sprawę za zamkniętą poprosiłabyś moderatora o zamknięcie tematu, a tak dostępny jest temat o jakiś prywatnych podjazdówkach niewnoszący nic do jakichkolwiek aspektów związanych z SEO.

giorgi, po 1. sprawa nie jest zamknięta, bo na tych 3 stronach nie ma odpowiedzi na zadane pytanie, a dyskusja zeszła na inny temat, więc nie mam nic przeciwko jej zamknięciu lub wydzieleniu.

Po 2. - nie dotyczy to prywatnej sprawy, bo wciągnięta w to została spora grupa osób związanych z tą branżą.

Po 3. - wracając do zarzucania lansowania się - nie mam powodu się lansować, a już tym bardziej na forum. Jeśli chcesz rozwinąć temat, zapraszam na PW.

White SEO - Jak można promować coś co nie istnieje ???

Nie prawda! Istnieje white seo! Chodzi o to, żeby stworzyć wartościową, ładną stronę i ludzie sami będą do niej linkowali z anchorem, który Cię interesuje. Czy to takie trudne do pojęcia?

Podstawą sukcesu każdego sklepu z marynowanymi grzybkami jest wywołanie kontrowersji wokół niego - ot chociażby małe pentagramiki na spodzie :>

Nie rozumiem zupełnie jak możecie być tak krótkowzroczni, stawiać zaplecza, linkować do swoich stron z zaplecza, systemów wymiany linków (to to już ogólnie skandal jest) i udawać, że wszystko jest w jak najlepszym porządku :D

Co do głównego tematu, to wydaje mi się, że nie powinniście ciągać sie po sądach - to jest zbyt drastyczne. Przejdźcie sie na bazar, wynajmijcie dwóch losowych ruskich, z których jeden będzie miał za zadanie zabić Xanna, a drugi Lexy. Kto pierwszy, ten wygrywa :)

jupi , nie o tym mowa w tym wydaniu white seo nie istnieje każde świadome działanie mające na celu pozyskanie linków dla własnej strony jest już niemile widziane i traktowane w tym wydaniu jako sztuczna manipulacja wynikami wyszukiwania googel , white SEO kończy się na stworzeniu naprawdę dobrej strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności