Skocz do zawartości

Wyszukiwarka mp3 i pytanko

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

mam wyszukiwarkę mp3 która nie korzysta z bazy danych,ma nawet nie złe pozycje,i boję sie bana IP od wrzuty :P czy podmieniając stronę na lepszym skrypcie dużo stracę ?? dodam że na site mi nie zależy.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Przeczytałem twój post 3 razy i w ogóle nie rozumiem o co pytasz. Możesz jaśniej?

hehe już pisze :D

więc tak mam aktualnie wyszukiwarkę mp3,z dnia na dzień zwiększa się odwiedzalność,niestety nie posiada bazy danych a wiec w każdej chwili wrzuta może zablokować IP więc tu mam pytanie : czy mogę o prostu zmienić całą stronkę (inny skrypt) który będzie oparty na bazie danych ??/ i czy wtedy nie strace pozycji ?? tak jak wcześniej pisałem na site mi nie zalezy

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Też mam wyszukiwarkę mp3 opartą na pobieraniu plików z wrzuty, od jakiegoś czasu mam na niej duży ruch z czego jestem bardzo zadowolony. Niestety 2 dni temu przestała wyszukiwać, chyba zarobiłem bana na ip i lipa. Myślę, że zmiana serwera będzie najlepszym rozwiązaniem ale sytuacja może się powtórzyć :D Niedługo większość stronek z tym skryptem zostanie pewno bloknięta...

Pyszne blogi kulinarne :o)

Też mam wyszukiwarkę mp3 opartą na pobieraniu plików z wrzuty, od jakiegoś czasu mam na niej duży ruch z czego jestem bardzo zadowolony. Niestety 2 dni temu przestała wyszukiwać, chyba zarobiłem bana na ip i lipa. Myślę, że zmiana serwera będzie najlepszym rozwiązaniem ale sytuacja może się powtórzyć ;) Niedługo większość stronek z tym skryptem zostanie pewno bloknięta...

no właśnie musi być jakiejś wyjście :) a na jakim skrypcie masz ta wyszukiwarkę ?? no wiesz nie chce nic mówić ale są wyszukiwarki które mają odwiedzalność konkretną a do tej pory nie mieli bana na IP,myśle że baza danych powinna załatwić sprawe

ale ogolnie chodzi mi o to,czy mogę podmienić skrypt na stronie bez konsekwencji spadku strony w wynikach ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności