Skocz do zawartości

Słabe indeksowanie / ukrywanie

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

Już jakiś czas temu zauważyłem że google zaczyna ukrywać świeżo zaindeksowane strony. Nie raz pokazuje że strona została zaindeksowana choćby 20 godzin temu, kiedy to jeszcze kilka godzin temu nic nie pokazywało.

Mam duże problemy z zaindeksowaniem świeżych stron pomimo tego że daję duże ilości swli rotacyjnych. Wydaje mi się że od momentu kiedy google zbanowało domeny systemów wymiany linków zaszły pewne zmiany w algorytmie. Zauważyłem również spadki wielu serwisów opartych na SWL ale to może w innym temacie. Sądzę że jednak google w sprawie mocy swl podjęło pewne kroki.

Są to tylko moje przemyślenia. Jakie są wasze odczucia?

To że treść z WP indeksuje się oszałamiająco szybko, to odkrycie roku.

Co Wy się tak do tych banów przyczepiliście. Dzisiaj Ci się zaindeksuje strona tak, a za tydzień inna (identyczna) zupełnie inaczej. Takie są prawa gógle-natury.

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności