Skocz do zawartości

Spadki stron opartych na SWL

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

Czy też zauważyliście jakieś spadki na stronach linkowanych głównie z SWL?

nie https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=475852

zasada jest jedna od zawsze ją powtarzam

dajesz do systemu fraze np: "projektowanie domów" i przeznaczasz na nią 10 tys pkt a na pozostałe domeny w top20 przeznaczasz po 500pkt i śpisz spokojnie

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
...zasada jest jedna od zawsze ją powtarzam

dajesz do systemu fraze np: "projektowanie domów" i przeznaczasz na nią 10 tys pkt a na pozostałe domeny w top20 przeznaczasz po 500pkt i śpisz spokojnie

moj poprzedni post z tego wątku poleciał chyba do kosza, zapewne za wulgaryzmy, przepraszałem w nim za to, przepraszam jeszcze raz :jezyk1:

już spokojniej i do rzeczy, Xann jaka jest róznica pomiędzy osobą korzystającą ze spam raportu (sam strasznie potępiasz tego typu działania), a osobą, która dowala punktami z systemu na strony konkurencji? pytam w kontekście Twojej wypowiedzi z tego tematu https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=61262&hl=

mam nadzieje ze w tej całej duskusji dojdzecie do jednego wniosku , ze nie ma reguł przy tym co stawiacie i jak pozycjonujecie , ważne jest tylko czy się szanujecie czy jesteście sobie wrogami

pytam, bo z jednej strony piszesz o wzajemnym szacunku, a z drugiej o dowalaniu? chyba że chodzi Ci o dowalanie z szacunkiem... nie wiem jak inni, ale ja dziękuję za taki szacunek...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

zakręcony tak jak G powiedziało jak ktoś uzna Twoją stronę za super to ją będzie linkował , ja uznaje cały top20 za super i je linkuje bo są dla mnie super to je promuje wiec stosuje się do zasad G mało tego promuje je w systemie ktory nie służy do pozycjonowania stron i sztucznego podbijania PR wiec wszystko jest jak najbardziej OK

Xann zgadam się z Tobą, z punktu widzenia własciciela SWL jest wszystko OK i tylko z tego punktu widzenia...

i skończ już z pisaniem, że system eweba nie służy do pozycjonowania :D sam w to nie wierzysz...

jezeli słuzy do reklamowania stron to daj na 30 dni wszystkim linkom rek="nofollow", a zobaczysz ilu reklamujacych swoje strony w tym SWLu pozostanie :)

napisaniem że deszcze jest suchy, nie sprawisz że po wyjściu na ten deszcz wrócisz suchy...

- Reklama -

'zakręcony' to może zamykajmy sprzedawcy noży bo przecież chyba służą do zabijania co ?

Ja nikomu rąk nie wykręcam i nie zmuszam zęby sie zapisał do systemu , moze napisze Ci to tak po ludzku czy to ze masz "ptaszka" powoduje ze jesteś gwałcicielem ?

Każdy używa narzedzi w taki sposób jak mu one odpowiadają , motyka też można przejechac kogoś po plecach czy widłami nie mówiąc juz o siekierze to co mają pozamykac sprzedawców ???

pomyśl ???

Xann, producent noży nie wypiera się że robi coś co jest nożem, a Ty się wypierasz że masz system do pozycjonowania stron... a Tym jest Twoj system... i pisząc że tak nie jest tylko sie ośmieszasz, i by było jasne nie mam nic przeciwko temu że jest on do pozycjonownia stron...

piszesz o moralności szacunku, a radzisz sam by dowalić punktami w konkurencję, a w czasach, gdy G rozdaje filtry na lewo i prawo podawanie dodatkowego pretekstu może spowodowac kilkumiesiecznym wypadnieciem na dalekie pozycje...

edit: i może nie wykręcasz rąk, by się zapisywali, może nie zachęcasz by uzywano, ale jasno zachęcasz by dowalano systemem w konkurencję... to jak to jest zachecasz czy nie zachęcasz?

- Reklama -

zakręcony tak jak G powiedziało jak ktoś uzna Twoją stronę za super to ją będzie linkował , ja uznaje cały top20 za super i je linkuje bo są dla mnie super to je promuje wiec stosuje się do zasad G mało tego promuje je w systemie ktory nie służy do pozycjonowania stron i sztucznego podbijania PR wiec wszystko jest jak najbardziej OK

Ci co wysyłają spam raporty na konkurencję, też stosują się do zasad G... postępując w ten sposób niczym się od nich nie różnisz i jeszcze się z tym tak wynosisz na forum.

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

Xann upieranie sie ze e-weblink to system wymiany linkow stosowany do pozycjonowania nie ma dla wielu ludzi senu i tak:

- dla Google to słowa bez pokrycia bo i tak zrobił swoje banujac system pod dane slowa

- dla pozycjonera tez nie ma sensu bo on swoje wie i umieszcza linki w weblinku zeby byc wyzej w wyszukiwarce

- dla pokemona tez nie ma sensu bo pokemon nie rozróżnia co to SWL a siec reklamowa tylko robi to co gdziesz ktos napisal na forum, blogu, czy tez inny kolega pokemon powiedzial

- dla sadu czy tez innych instytucji tez nie ma znaczenia (przytaczam sprawe z domenami ktore do dzis dnia twierdza ze mozna zmieniac regulamin mimo ze odpowedni zapis funkcjonuje jako klauzula niedozwolona)

i ostatecznie dla samego Xanna rowniez nie ma wiekszego znaczenia bo on i tak swoje wie

a wiec ostatecznie o co w tym wszystkim chodzi ? o jakie sprawy prawne chodzi? Widzisz ze Google twoje zapewnienia ma gleboko gdzies a nawet jak dojdzie do jakiejs sprawy w sadzie to i tak beda to oceniac biegli bo przeciez absurdem byloby powolywanie sie na jakis tam zapisek Xanna ...

Co do reklamy weblinka to z tym wszystkim zaczyna kojarzyc mi sie taka scena....

Szpital psychiatryczny, ciemna noc, burza, opuszczony budynek rodem z horrorów.

Najazd kamery przez długi korytarz, kamera "wjeżdza" przez pancerne okienko w drzwiach a tam pokoj obity wykladzina a na srodku widac biedaka zawinietego w kaftan bezpieczenstwa wijacego sie i krzyzcacego "Weblink to siec rekamlowa!;) " , "To nie SWL !!!!", "Google wszystko banuje !!!!", wtedy podchodzi do niego dwoch roslych pielegniarzy chwytaja go za fraki i aplikują mu pełną, solidna strzykawe srodka usypiajacego i zaraz delikwent zasypia w błogostanie.......

P.S

Xann bez urazy ale wszyscy wiemy jak jest...

:]

Używaj Cuilla i Hakii

ja nigdzie nei napisałem ze dmozy i qlweby dostają bana. znam pare osób ktore sie wycofują z tego typu rzeczy jesli chodzi o porzadne i prawie porządne zaplecze.

ja niedługo zamykam dwa następne qlweby wiec jesli ktos sie czuje qlwebowsko obrazony to BGP (bardzo go przepraszam).

to czas na spokojne spanie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

'bogdansenator' na szczycie czego ??? moze sukcesu ???

netelektryk jak jest ??? bo nie rozumiem

dzisiaj user szuka w wyszukiwarce " damowa reklama" czy " promowanie stron " widzi reklamę eweblinka czyta opis i wie ze służy do promocji swojej strony na stronach innych userów,

netelektryk ile osób wie ??? to co cała Polska czyta PIO ? a ile osob nie wie ???

zakręcony - nie wypieram się ze skutkiem ubocznym korzystania z systemu może wzrost pozycji w wyszukiwarce , zależy jak kto promuje swoją stronę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności