Skocz do zawartości

Spadki stron opartych na SWL

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

zakręcony - nie wypieram się ze skutkiem ubocznym korzystania z systemu może wzrost pozycji w wyszukiwarce , zależy jak kto promuje swoją stronę

Xann luzik, już wiem że Ty po prostu sam w to uwierzyłeś co próbujesz wcisnąc innym, uwierzyłeś w to, że masz system SWL, który nie służy do poyzcjonowania stron :]

skutkiem ubocznym może byc otarcie czegos tam przy stosowaniu viagry, a nie samo używanie viagry ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam nic ciekawego nie mam w SWLach i nic nie będę miał ale jak to prawda że robi się coraz gorzej to cienko mają ci co robią ogon sklepom. Ale to to mnie wali bo to nie moja bajka (pomijam optymalizację strony)

P.S jak tam siedzicie w systemach wymiany stałych nawet linków to pokażcie mi jeden dobry ! Nastają czasy w których trzeba liczyć na siebie

Z seo net też mi jakieś dwie strony wywalili za to że niby nie ma linków, a był tam i wyłącznie seo net. Ja to olewam już te systemy chyba że mi się narobi site przypadkowo na starszych wynalazkach to coś sprzedam może

I niech mi ktoś powie że koniec ery katalogów i precli to wyśmieję na maxa, jeszcze wrócą jak się umie przebrać i pilnować, podlinkować te co się da

Xann no pewnie i dlatego reklamujesz ten system w taki sposob:

www.e-weblink.com - uznany przez pozycjonerów za najlepszy system wymiany linków

Dzięki niemu wypozycjonujesz i wypromujesz swoje strony internetowe na czołowe pozycje w wyszukiwarkach.

a to wyboldowanie to na podstawie czego? tego: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=60598 ?

bardzo słaba próbka sondażowa tylko! 63 głosy w 242 ogolnie oddanych, przy 56 podanych na 2 system !!!

podkreslenie pokazuje jak bardzo jest to system reklamowy, nie pogrążaj się ;)

edit: jeżeli masz inne źródło tej informacji wyboldowanej to poprosze, a za to akurat Cie przeprosze !!!

- Reklama -

Xann, "srali muchy, będzie wiosna"

Dlaczego tylko z WWW ?

Dlatego że Google tylko wtedy pokazuje rzetelnie site stron , sprawdź jak wygląda site:onet.pl a site:www.onet.pl czy widzisz tą różnice ? Strony bez WWW powodują nabijanie sztucznych punktów a my mamy na tym punkcie hopla, również nie posiadamy programów partnerskich które są kolejnym nabijaniem pustych punktów, dlatego system e-weblink

Czyli co? Strony bez www nie są dobre dla systemy reklamowego? Bo ... ?

.. ale ja juz sie boje, ze ty w te bzdury, ktore piszesz naprawde zaczynasz wierzyc

zacytuj które

www.e-weblink.com - uznany przez pozycjonerów za najlepszy system wymiany linków

podkreslenie pokazuje jak bardzo jest to system reklamowy, nie pogrążaj się ;)

Podkreślenie pokazuje ze jest to najlepszy system wymiany linków i ????? bo dalej nie rozumiem ??? to co link nie może byc reklamą ??? hmmm dziwne

Marketing internetowy dla firm

to wyjaśnię Ci tak bys to zrozumiał to co zacytowałeś nie jest podkresleniem, a wyboldowaniem (specjalnie dla Ciebie: wytłuszczeniem, pogróbieniem)

podkreslenie wyglada tak ===> tu jestem podkreslonym tekstem

i to co było tam podkreslenie to: Dzięki niemu wypozycjonujesz i wypromujesz swoje strony internetowe na czołowe pozycje w wyszukiwarkach. uwaga!!! teraz jest to wyboldowane

mam nadzieję że teraz zrozumiałeś ;)

- Reklama -

PS. Do tego powinien być chyba odrębny wątek co?

A tam, temat o niczym. Wałkowane już było przy wprowadzaniu nazwy system wymiany linków reklamowych. Xann jak zwykle udowadnia że gotów jest pociąć się za system i wmówić wszystkim że białe jest cazrne. Dyskusja o niczym, zaraz będzie kosz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności