Skocz do zawartości

Coś w stylu opcji na .com

matkro

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam serwisu, jeżeli w ogóle taki jest, który pozwala na założenie czegoś w stylu opcji tylko na domenę .com.

Gams poinformował mnie o godady, tylko nie wiem czy to co oni oferują to jest na pewno coś w stylu opcji .pl

Tutaj screen jeszcze:

https://img377.imageshack.us/img377/7518/opcjabs8.gif

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

no tak tejot, w domenach powiem szczerze, że nie za bardzo się orientuje ale chodzi mi o prosty myk.

Nie przedłużam domeny u rejestratora w Polsce, domena się zwalnia, a godaddy ją rejestruje automatycznie. Osiągnę to tym czymś...?

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

Jeśli to nie jest dobra domena (np. z dużą ilością BL), to możesz spróbować zaoszczędzić te parę złotych, gwarancji, że oni ją przechwycą dla Ciebie jednak nie ma, bo startują z takiego samego miejsca jak tysiące innych podmiotów łasych na domeny z historią (ew. ciekawą nazwą).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności