Skocz do zawartości

Może kogoś zainteresuje analiza www.delikatna.pl?

Hanka

Rekomendowane odpowiedzi

1. Trochę dużawe zdjęcia jak na stronę główną. Myślę dać mniejsze i nawet poddać silniejszej kompresji. Stosować miniaturki!!! Bo na stronie głównej są wczytywane pełne zdjęcia i skalowane.

2. Zbyt dużo ofert, jak na stronę główną. Myślę ze 2 promocje (rotacyjnie), ze 2-3 nowości (też rotacja, jak więcej), 1 bestesser, a "polecamy" hmm... maks 3-4, choć na stronie głównej to i tak za dużo tego.

3. "Informacje" chyba zbyt nisko umieszczone. PRzynajmniej na głównej powinno być w bardziej widocznym miejscu.

4. " Możesz wybrać wygląd strony z kilku dostępnych tematów graficznych (prawy dolny róg strony). " - nie widzę na innych podstronach, choć informacja jest. :|

A. do metatagów można by dopisać zaproszenia dla robota (<meta name="robots" content="all"> - uwaga, z pamieci pisałem, potwierdzić poprawność sładni!)

B. zbyteczna definicja kolorów linków w body, skoro są już w stylach na stronie.

C. sporo elementów XHTML, choć strona jest generalnie HTMLem (brakuje definicji <!DOCUMENT w pierwszej linii.

to by było na tyle, w sumie ok

sidy w kopi https://tinyurl.com/a2pgf przydałoby sie wyłączyć, dużo niepotrzebnego kodu, najlepiej część wyłączyć do zewnętrznych plików

zadbałbym też o linki https://tinyurl.com/9c258

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

zdobywać linki. Na przykład można było wstawić link w pierwszym poście - już coś by było, a i wygodniej by się kliknęło ;)

Strona jak narazie ma mało linków prowadzących do niej. Katalogi polecam, może jakieś stronki znajomych...

Jeszcze chciałam dodać iż istnieje ona od lutego 2005, a słowa kluczowe to: bielizna, stroje kąpielowe, seksowna, Lupo, Konrad, bielizną, stringi, biustonosze, pończochy, gorsety,

To czeka Cię ciężka praca i długie czekanie (jak to zazwyczaj z pozycjonowaniem jest).

Może będzie Ci się opłacać kupić linki? Albo zrób jakąś wymianę linków.

Jak dla mnie kolory zbyt jaskrawe, w większości proponowanych templatów

Mi osobiście nie podoba się pomysł z wyborem templatów (ogólnie, nie tylko tu). Jak mi się strona nie podoba to wciskam <wstecz>, a nie szukam jak zmienić grafikę.

<LINK rel="stylesheet" href="/themes/base/redball/_style/style.css" type="text/css">

W sumie drobiazg, ale ja bym tego CSS-a z kodu strony wrzucił do powyższego pliku.

PS. Niektóre ubranka nawet fajne.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

mnie sie rzucily w oczy:

1. Skwadracone krawedzie w tym zdjeciu glownym - to bardzo.. malo zachecajace, jesli wycinane w photoshopie magic wandem, to trzeba zrobic zmiekczenie krawedzi feather 1 pixel na przyklad, bo tak jak jest, jest malo reprezentatywne.

2. Lens flar'y na zdjeciach - rzecz gustu ale to jest hm, taki.. najbardziej wysmiewany filtr, jaki znam...

3. w FF sie tabelka po lewej rozjezdza troche.

4. Zgadzam sie z Dzyszla

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Dziękuję wszystkim za rady, postaram się je w jak najszybszym czasie wprowadzić w życie :) .

A co sądzicie o dodawaniu strony do Księgi gości. Zauwazyłam, że sklep podobny do mojego ma mnóstwo takich wpisów (pozdrawiam autorów strony i adres www). czy to coś daje?

Mała refleksja - Bardzo podoba mi się że na forum nie wyśmiewa się osób których wiedza na temat pozycjonowania jest delikatnie mówiąc niewielka (m.in. moja :oops: ). Rzadko się to spotyka obecnie. Wielki plus!

A co sądzicie o dodawaniu strony do Księgi gości.

Spam.

Zauwazyłam, że sklep podobny do mojego ma mnóstwo takich wpisów

Jeśli poza tymi wpisami nie ma zbyt dużo linków, to tylko pozazdrościć takiej konkurencji. (No... chyba że tych linków ma tysiące...)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności