Skocz do zawartości

Moralnośc pozycjonerów

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Xann Twoje ostatnie posty służą tylko reklamie Twoich produktów(e-weblink,xannstats), zero merytoryki.

Masz SWL'a ok, ale nie wmawiaj wszystkim początkującym na forum że korzystanie z SWL jest ok, że nie ma różnicy między stawianiem porządnego zaplecza i pozyskiwaniem linków z innych źródeł, a korzystaniem z SWLl'i które są najmniej stabilną i bezpieczną metodą podwyższania pozycji w SERP'ach. SWL'i można użyć jako dodatkowy power link,a nie głównego żródła linków. Tak samo SWL'i można użyć jako dodatek do Long Tail, ale dzięki SWL'om nie uzyska się Long Tail. Generalnie zadbaj na przyszłość o merytorykę swoich wypowiedzi.

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Masz SWL'a ok, ale nie wmawiaj wszystkim początkującym na forum że korzystanie z SWL jest ok, że nie ma różnicy między stawianiem porządnego zaplecza i pozyskiwaniem linków z innych źródeł, a korzystaniem z SWLl'i które są najmniej stabilną i bezpieczną metodą podwyższania pozycji w SERP'ach. SWL'i można użyć jako dodatkowy power link,a nie głównego żródła linków. Tak samo SWL'i można użyć jako dodatek do Long Tail, ale dzięki SWL'om nie uzyska się Long Tail. Generalnie zadbaj na przyszłość o merytorykę swoich wypowiedzi.

wskaż palcem (cytuj) gdzie tak powiedziałem ze :

...."że nie ma różnicy między stawianiem porządnego zaplecza i pozyskiwaniem linków z innych źródeł,a korzystaniem z SWLl'i które są najmniej stabilną i bezpieczną metodą podwyższania pozycji w SERP'ach..."

Co ty za bzdury pleciesz ????

Po co wprowadzasz ludzi w bład ??? Jaki masz w tym cel ???

Marketing internetowy dla firm

tj i wynika z tego poradnika jak zrobić top10 w haśle bielizna naturalną metodą ?

Na pytanie jak to zrobić jeszcze nie otrzymałem nigdy opowiedz albo typu nie jestem pozycjonerem ale przyszedłem sobie pogadac

Tomek, przeciez oboje wiemy - wybrac najladniejsze modelki, potem sami beda linkowac ;)

zrobiłem wiecej, .... wybrałem 3 modelki,

https://www.maxmodels.pl/godlewska.html

https://www.maxmodels.pl/alexxx.html

https://www.maxmodels.pl/justin16.html

zarobiłem filmy i tak szczerze mówiąc to boje się tych filmów dawać do nowej wersji strony bo co z tego że banda napaleńców bedzie zżerać transfer ??? zobacze czy da to zwiekszenie konwersji !!! ale raczej optymistycznie tego nie widze.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kolejna kłotnia...

Jeśli chodzi o moralność pozycjonerów, to przyznam, że nie widziałem takiej fatalnej atmosfery na forach z innych branż (czytam głownie fora z branży IT). W czym leży problem? Tort za mały do podziału?

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

W czym leży problem? Tort za mały do podziału?

nie wiem, ale od czasu afery z szookiem (oczywięcie afera nie była przyczyną, ale jakoś zbiegła się z coraz mniej merytorycznymi dyskusjami), mam wrażenie, że może tort jest faktycznie za mały, a może w miare jedzenia apetyt rośnie ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Jesli Polska jest za mala to pozostaje caly swiat (strony angielskojezyczne).

A moze gimnazjalisci walcza ze soba kto wiecej na AdSense zarobi?

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Kolejna kłotnia...

Jeśli chodzi o moralność pozycjonerów, to przyznam, że nie widziałem takiej fatalnej atmosfery na forach z innych branż (czytam głownie fora z branży IT). W czym leży problem? Tort za mały do podziału?

specyfika branży , kto chce być skuteczny (i jednocześnie ekonomicznie opłacalny) robi to na granicy lub łamiąc wytyczne google, dodatkowo "polskie piekiełko" robi swoje . "marketing szeptany" google o etyce i czystości serpów też robi swoje , bo chyba nie sądziliście , że duża korporacja bedzie stała z boku i patrzyła jak ktoś jej miesza w wynikach i , że ich tak doskonały algorytm można tak prosto wykorzystać do własnych celów ;). Czy w innych branżach jest podobna sytuacja ? nie wiem ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kolejna kłotnia...

Być może dlatego, że PiO tak naprawdę nie ma żadnej konkurencji wśród forów o tej tematyce?

Kolejna kłotnia...

Być może dlatego, że PiO tak naprawdę nie ma żadnej konkurencji wśród forów o tej tematyce?

Jak nie? Przecież Szook założył konkurencyjne forum ;)

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności