Skocz do zawartości

Mam na imię Ania i jestem nauczycielką

AniaS09

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pandha sie sugerowal faktem iz Pan Dominik sam wyszedl z inicjatywa wspolpracy, chwalil sie do kogo nalezy strona, i niestety mimo umowy sie z niej nie wywiazuje. Zreszta jestem pewien ze to nie dziewczyna pisze posty. Chodzi tylko o fakt, och ja biedna, kto mi za darmo pomoze.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Tutaj Pandha przesadził, jestem nauczycielką anglistką wsółpracującą z serwisem i cenie sobie tę współpracę, Natomiast po przeczytaniu tego posta zapytałam kolegę o co chodzi. Otóż współpraca z e-angielski.com nie ma większego sensu ponieważ nie były między innymi publikowane materiały takie jak konspekty a ponaglenia o opublikowanie pozostały bez echa. W pewnym momencie zniknął też dział metodyka, który prowadziliśmy bez żadnego uprzedzenia. Nasza szkoła uznała zatem, że serwis jest mało wiarygodny o zakończyła nowe publikacje pozostawiając jednak już dotychczasowe wg umowy. Nie wiem jak się Pan umawiał z kolegą ale podnoszenie prywatnie ustalonych kwestii na forum publicznym jest skandalicznym brakiem taktu i znajomości panujących obyczajów. Wybaczy Pan ale po tym co przeczytałam faktycznie nie jest Pan wiarygodnym współpracownikiem. Dyskwalifikuje już Pana udzielanie publicznie prywatnych ustaleń.

Ps.

Nasz serwis zdobył ostatnio bardzo dużą popularność szczegónie wśród nauczycieli mp moja strona o nauce dla dzieci, wsród całej masy pozytywnych maili i uwag zdarzają się niesetety docinki konkurencji na co niestety nie mamy wpływu. Napewno nie spodziewałam się ataku ze strony e-angielski.com który prywatnie cenię i polecam moim uczniom. Być może jest to spowodowane, że właściciel chce sprzedać portal i przestało mu zależeć na dobrej opinii. Współczuje tylko nowym właścicielom, którzy będą niemile zaskoczeni gdy żaden portal nie podejmie współpracy, pamiętając jak wyglądała ona za poprzedniego właściciela.

5 tygodni bez dodania materialow, to logiczne ze usunalem ze strony glownej dzial, bo co ma byc pusty. to samo ze slownictwem medycznym, ktore tez swieci pustkami. niemniej faktycznie przeniesmy to na droge prywatna!

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności