Skocz do zawartości

Podlinkowanie zaplecza

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki dylemat. Na dzień dzisiejszy zaplecze linkuje z katalogów i trochę z swl-a. Chciałbym jednak zapytać się, czy nie lepszym i łatwiejszym sposobem jest stworzenie 7 katalogów i 3 precli w których będą tylko moje zapleczówki? Byłyby mocniej podlinkowane (tzn. każdy po około 10k punktów z linkme.pl / 4k e-web / dodanych do dobrych 30 katalogów) Katalogi zróżnicowane, pressle na WP.

Czy macie lepsze rozwiązania :D ?

EDIT: Zapomniałem dodać - stronki zapleczowe robię tematyczne z unikalną treścią. Nie mam zaufania do "cudzych" katalogów, w większości przypadków stają się śmietnikami....

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Kwestia tylko tego, czy potrafisz zapełnić je wartościową treścią i (dobrze by było) skierować na nie chociaż mały, ale targetowyny ruch.

Jest takie przysłowie - "Nie ucz ojca robić dzieci" :D

Pytam się czy jest sens zrobić te katalogi i pressle (różne IP) w celu dobrego podlinkowania zapleczówek lub czy lepsze jest ryzykować dodawanie do katalogów które mogą stać się spamowiskiem (zamiennie syfem). O więcej nie pytałem :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

zawsze jest sens o ile ... Jesteś tym ojcem o którym pisałeś ;)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności