Skocz do zawartości

Kolejny precel - dodaj unikalny artykuł

MikołajZ.

Rekomendowane odpowiedzi

Domena ma już ponad miesiąc. Linkowana non stop, tak samo jak wpisy. Kolejny wpisy również będę linkował, dlatego zachęcam do dodawania unikalnych artykułów. Standard czyli 1000znaków, 2 linki w treści. Ładnie zaindeksowany.

Adres:

https://rotfl.waw.pl

Zapraszam do dodawania artykułów i ewentualnych pytań.

Przydała by się jeszcze mapa tego bloga którą byś linkował.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ja tam żadnych linków nie wstawiałem, nie widziałem i nie widzę.

Możesz dać mi jakiegoś screena ? Sam jestem ciekaw, bo żadnych swl'i tam nie instalowałem i jedyną opcją wydaje się wstawienie tych linków przez hostingodawce.

EDIT: Już widzę :/ piękne jaja, ale to chyba wina szablonu, który o dziwo ściągany był z pewnej strony..

Screena nie zrobi bo są w ukrytej warstwie :)

Prawy klawisz mysz, pokaż źródło i zobaczysz:

<span style="display:none;"><center>
<a href="">beee strony</a>
</center></span>
</div></div>

EDIT.

Chyba, że ktoś robi takie przekręty, że modyfikuje skrypty i umieszcza u siebie do pobrania,

ale w to wątpię, możesz podać stronę skąd pobrałeś szablon?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Prawy klawisz mysz, pokaż źródło i zobaczysz:

Dzięki, ale wcześniej już sprawdziłem :)

Jest to wina hostingu, co bardzo mnie dziwi. Ale niestety - za darmo = niekoniecznie porządnie.

Hosting powinienem zmienić jutro/pojutrze na bardziej poważny...

Lesiu, dzięki za zwrócenie uwagi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności