Skocz do zawartości

WebCatalog [ver.1.0]

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Postanowiłem wypróbować WebCatalog. Jako że nigdy wcześniej nie korzystałem z eweblinka, założyłem konto i ściągnąłem pliki katalogu. Wgrałem na serwer i wszystko niby śmiga, tyle że wyskakuje mi na stronie "Błąd nr: x903 Skrypt instalacyjny wykrył pusty plik w folderze e-weblink". Może powinienem gdzieś coś wgrać/dodać jakiś kod, tyle że nie bardzo orientuje się gdzie.

Treningi WattUp.pl

Gdyby ktoś chciał się dodać

www.katalog.bryza24.pl

www.rarytas.e-konsorcjum.pl

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

W sumie katalog jak każdy inny :) a, że od xanna ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

www.rarytas.e-konsorcjum.pl

nie wyświetlają się newsy https://www.rarytas.e-konsorcjum.pl/n/wroclaw/ , wiesz może dlaczego ?? bo mam dokładnie to samo ??

bo nie zassało ci żadnych jeszcze newsów , jak zassa to bedą widoczne tu https://www.rarytas.e-konsorcjum.pl/n tak jak są widoczne wszuskie wpisy https://www.rarytas.e-konsorcjum.pl/entries

polecam RSS z wp lub onetu są super

Marketing internetowy dla firm

To są właśnie z onetu a raczej mają być na drugim katalogu mam z innego źródła i pojawiły się już po 4h wszystkie a tu już zaraz 24h będzie i nie ma żadnego. Nic jak sie do końca jutrzejszego dnia nie pojawią poszukam innego źródła

Aha dość częśto mi sie pojawia coś takiego Unable to Complete Request jak wchodzę na swoje katalogi. Czym może być to spowodowane i jak to poprawić ?

@gielo, application/cache/cron.txt po wykasowaniu zawartości i wejściu na stronę powinno nastąpić pobranie newsów.

Jak nie działa, powinieneś już szukać rozwiązania.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Oki już działa problem był z tymi rssami onetu. Zmieniłem na rssy gazeta.pl i pobiera bez problemu

Dark cieżko pomóc , nie widząc o co chodzi albo podawaj adres na PW , webcatalog np na nazwa.pl działa od strzału , pobierasz wgrywasz dodajesz domenę do e-weblinka i po wszystkim , aha polecam zmianę hasła w adminie , cała instrukcja co i jak jest opisana w zakładce pobierz na ewebie

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności