Skocz do zawartości

WebCatalog [ver.1.0]

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A jak można to obejść - zapytasz programistów? :soczek:

I przy okazji - jeśli chciałbym przystosować to cudo na rynek irlandzki i przetłumaczyć sobie oraz pozmieniać główne kategorie to jest to możliwe? Jeśli tak to kiedy start ang wersji weblinka, bo niechciałbym żeby mi się polskie linki wyświetlały, a usunąć systemu nie mogę :/

a ja mam takie pytanko techniczne... jak moge dodac adres domeny WebCatalog-u do mojego konta w weblinku? bo probuje to uczynic i dostaje info, ze adres juz istnieje w bazie...

Generalnie, to adres automatycznie przy podawaniu domeny i pobieraniu skryptu powinien ukazac sie w serwisach w weblinku czy musze sam go tam dodac?

a ja mam takie pytanko techniczne... jak moge dodac adres domeny WebCatalog-u do mojego konta w weblinku? bo probuje to uczynic i dostaje info, ze adres juz istnieje w bazie...

Generalnie, to adres automatycznie przy podawaniu domeny i pobieraniu skryptu powinien ukazac sie w serwisach w weblinku czy musze sam go tam dodac?

Generalnie dodałem sobie katalog, którego nie było w indeksie google i przez kilka dni mogłem go sobie podziwiać w panelu. Niedawno zniknoł. Próbójąc dodać go ponownie, otrzymuję ten sam komunikat co ty.

Moje pytanie:

Możę wydawać się to dziwne ale nie mogę znaleźć plików w których mogłbym zmodyfikować np. refera podmieniając go na własny.

Treningi WattUp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności