Skocz do zawartości

Czy google naprawde rozpoznaje tematyczność strony?

pawelut

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam nie wiem co wy z tą tematycznością, robię strony linkami całkowicie z innej bajki. A robię też tematycznym zapleczem i ja tam różnicy nie widzę, silna strona nawet o du**e maryni da większego kopa niż 30 tematycznych. Ale to tylko moja opinia.

P.S plusem tematycznych jest to że linkują do głównej i mam reklamę tam głównej, ale czy wartościowsze linki jako linki to ja by polemizował.

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A robię też tematycznym zapleczem i ja tam różnicy nie widzę, silna strona nawet o du**e maryni da większego kopa niż 30 tematycznych.
Skoro wiesz jak Google określa tematyczność strony i linku to nam napisz. Wszyscy chętnie się dowiedzą.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Nie jednemu pozycjonerowi może się przydać medalik aby się pomodlił o dobrą pozycję;)

no tu się mogę zgodzić , ale właśnie przed chwilą po prawej zaczeły się wyświetlac limuzyny jak to ma sie do PIO to juz nie wiem

jak ktoś kupił medalik , pomodlił sie o pozycje , osiągnał te pozycje , dostał za to kase => kupić chyba chce limuzyne co ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności