Skocz do zawartości

Fruli.pl

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli dla ciebie uznanie czegoś za złe jest równoznaczne z uważaniem ludzi to używających za idiotów to nie wciskaj tego w moje usta tylko dlatego że masz inne zdanie w tym konkretnym temacie.

Nie uznanie czegoś za złe, ale pogląd że najlepiej zabronić innym tego co ty uważasz za złe bo "wiesz lepiej" co dla kogoś jest dobre.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie uznanie czegoś za złe, ale pogląd że najlepiej zabronić innym tego co ty uważasz za złe bo "wiesz lepiej" co dla kogoś jest dobre.
Czyli do kiedy mam poglądy takie jak Ty to dobrze, w przeciwnym wypadku powinienem siedzieć cicho? Jak widać "wiesz lepiej" co dla kogoś jest dobre i wszyscy powinni myśleć tak samo.

Ma się to też nijak do twierdzenia że to ja uznałem ludzi za idiotów, następnym razem proponuję trochę pomyśleć zanim napiszesz co kto myśli/twierdzi.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

fruli sruli wszystko to samo od startu podbija nic sie nie zmienilo wszystkie serwisy to w żywca klony z delikatnymi modyfikacjami

Wczoraj spotkalem kolejny aukcyjny https://hotbid.pl/ - póki co zajawka tam jest jakas ale grafika sugeruje juz przynajmniej "jakiś" charakter serwisu w przeciwienstwie do konkurencji.

Czekamy na wiecej - zobaczymy ile sie zostanie na placu boju

• 2 tygodnie później...
działa niemal na zasadach systemu argentynskiego

Na jakiej podstawie wysuwasz taką tezę? Prawie robi różnicę...

W takich serwisach nikt Ci nie obiecuje "wpłać złotówkę a kiedyś Ci wypłacimy pewnie 10zł" - wrzucasz złotówkę i liczysz na fart i trochę szczęścia, że upolujesz co chcesz...

• 1 miesiąc temu...
Nieważne co było pierwsze, ważne które z nich się utrzymają :angry:

Zgadzam się, że mało ważne jest to, który serwis powstał pierwszy, bo nie jest to miarodajne w ogole. Nie można tak na to patrzeć, że np. lolobid powstał szybciej niż serwis X to jest lepszy, bo jak sie okazuje lolobid już zbankrutował. Albo np. Fruli powstało po podbij, a posiada nad podbij wieksza przewage, bo jest serwisem, ktory bardziej dba o swojego klienta i z tego co widać w necie, chyba więcej uzytkowników tam wygrywa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności