Skocz do zawartości

Gdzie założyć tematycznego bloga

MOUKETTA

Rekomendowane odpowiedzi

Tydzień temu założyłem tematyczny blog na onecie. Mimo że mój blog na tle innych 90% jest pod względem kontentu dużo bogatszy to mam dziennie tylko 30-50 wizyt. Ktoś zna miejsce gdzie można zdobyć większy ruch, bez pozycjonowania i spamowaniu for?

Inna sprawa,

1) zna ktoś sposób na wklejenie kodu satystyk google do bloga na onecie?

2) wie ktoś na jakiej zasadzie działa wyszukiwarka postów i blogów?

Poszukaj sponsora dostaniesz hosting domenę i pomoc finansową.

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

Jak dla Ciebie "dla mnie wydać kasę na hosting i domenę to jak splunąć" to napluj sobie trochę do portfela tak z 10x " hosting i domenę" i kup traffic, będziesz miał 100x lepiej niż na onecie.

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

Jak nie potrzebujesz wstawiac reklam to tylko wordpress.com jezeli mowimy oczywiscie o seo i wbijaniu sie na proste frazy bez linkowania. Kluczem do sukcesu jest ustawienie jezyka w jakim masz zamier prowadzic bloga na EN i wstawianie popularnych tagow z wordpress.com/tags/ co ci da mega kopa i mega szybka indexacje bez jakichkolwiek linkow.

Przetestuj zajmie ci to masz 15min i zobaczysz gdzie sie wbije do indexu :-)

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Jak nie potrzebujesz wstawiac reklam to tylko wordpress.com jezeli mowimy oczywiscie o seo i wbijaniu sie na proste frazy bez linkowania. Kluczem do sukcesu jest ustawienie jezyka w jakim masz zamier prowadzic bloga na EN i wstawianie popularnych tagow z wordpress.com/tags/ co ci da mega kopa i mega szybka indexacje bez jakichkolwiek linkow.

Przetestuj zajmie ci to masz 15min i zobaczysz gdzie sie wbije do indexu :-)

A czemu akurat na english? Wczoraj założyłem bloga na wordpress i ustawiłem język polski, dałem tylko 1000 punktów z seo.net.pl ale niestety w indeksie google mnie nie ma. Za to założyłem wczoraj bloga na WP (bloog.pl) i zainteksowało mi w kilka godzin (nie linkowałem w ogóle).

A czemu akurat na english?

Zapewne dlatego że to najpopularniejszy język na wordpress.com i ludzie tagują właśnie w nim, co przekłada się na to, że linki z podstron tagów są szybko połykane przez Google.

zainteksowało

Zaindeksowało, bo pewnie był link z głównej bloog.pl, typu najnowszy wpis czy najnowszy blog.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności