Skocz do zawartości

Czy to już filtr ?

neuro_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jakiś czas temu stworzyłem stronę. Po jakimś miesiącu wrzuciłem 2 linki na 2 różne hasła do gotlinka po 500 punktów. Przez jakiś czas bardzo ładnie zwiększały się pozycje na te hasła (nawet pierwsza dziesiątka). Niestety w zeszłym tygodniu zaczęły się zawirowania - strona na jedno hasło wyleciała z indeksu (nazwa strony), natomiast na drugie hasło spadła do 7 dziesiątki. Dodatkowo po wpisaniu nazwy domeny w googlu moja strona znajduje się już w 2 dziesiątce ...

Udało mi się jeszcze ustalić w google webmaster tools , że google miał problem z dostępem do kilku podstron w dzień kiedy zaczęły się te zawirowania.

Czy to już filtr ? A może spowodował to ten brak podstron ?

World of GOO - największa sensacja wśród gier logicznych w ostatnich latach | Gry logiczne Online | MD5

2 linki na 2 różne hasła do gotlinka po 500 punktów

1)różnicowanie anchorów

2)nie przykłada się SWL na młode strony, zwłaszcza rotacyjnych

3)indeksacja odbywa się normalnie

To jest jak dla mnie pseudo filtr, zajmij się zdobywaniem stałych wartościowych linków. SWL zostaw do momentu kiedy strona "dojrzeje".

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności