Skocz do zawartości

proszę o ocenę mojej stronki........................

piotreek

Rekomendowane odpowiedzi

Strona w kazdej rozdzieczosc wyglada zle mam na mysli paskudna kolorystyke jak kolega wspomnial baner allegro wchodzi na menu,mało to czytelne wszytko

a to to juz miszczostwo :lol::lol::lol: :

<!------------------------------------------------------------------------------------  

- Jeśli widzisz ten tekst i wybrałeś źródło strony to pewnie chcesz wykorzystać     -

- zawarte tu materiały w celach sprzecznych z zasadami netykiety, posądzanymi       -    

- jako plagiat i kradzież. Jeśli jednak bardzo chcesz skożystać z materiałów tu     -

- zawartych bo np. nieumiesz tworzyć stron, jestem lepszy od ciebie, jesteś         -  

- lamerem, itp. to napisz do mnie na maila: piotreek@buziaczek.pl.                 -

- Pewnie się niezgodze ale przynajmniej wytłumacze ci że takie postępownie jest     -

- złe i chamskie. Więc może lepiej sam coś wymyśl.                                  -

------------------------------------------------------------------------------------->

a bo raz mi ktoś ukradł szablon, pozmieniał kolorystyke, nawet adres miał podobny, a źródło strony było praktycznie takie same, teraz troche pozmieniał ale i tak jest podobna, adres tamtej strony to: statusy.za.pl

foot.gif

Programista PHP / sql www.grzelka.info

adres tamtej strony to statusy.za.pl.

A Ty w podziękowaniu dajesz im darmowego linka. :roll:

Mi też kilka razy skopiowali stonę. Jeden kretyn skopiował żywcem kod HTML, a drugi sam tekst, ale obecnie żadnego z nich nie widzę w Google pod "moimi" hasłami.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

1)Top źle zaprojektowany! Prawidłowo powinien składać się z kilku fragmentów [pocięta grafika] dzięki temu czerwony napis mógł by być jako gif i mieć właściwą jakość.

2) Słaby dobór kolorystyki niebieskie tła + czarne napisy

3) Natrętny lewy banner allegro zasłaniający część menu przy niecałym rozszerzeniu okna przeglądarki!

4) Generalnie powielona tematyka i wszystko oparte na CMS jportal wiec pod względem programistycznego wkładu też miernota.

Pytasz masz :lol:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

1)Top źle zaprojektowany! Prawidłowo powinien składać się z kilku fragmentów [pocięta grafika] dzięki temu czerwony napis mógł by być jako gif i mieć właściwą jakość.

2) Słaby dobór kolorystyki niebieskie tła + czarne napisy

3) Natrętny lewy banner allegro zasłaniający część menu przy niecałym rozszerzeniu okna przeglądarki!

4) Generalnie powielona tematyka i wszystko oparte na CMS jportal wiec pod względem programistycznego wkładu też miernota.

1) jak pociołem to mi mówili żebym poskładał

2) napisy są jakie są i na razie nie mam pomysłu na inne

3) na banner allegro nic nieporadze, tam mu jest najlepiej i dużo osób na niego klika (1/30)

4) tematyka powielona, ale ruch na stronie jest, juz druga osoba zażuca mi że kożystam z JPortal, co jest nieprawdą!!! Strona oparta jest na CMSie EazyPortal i na moim skrypcie do obsługi opisów gg, który sprzedawałem na allegro (12 sztuk sprzedanych).

// EDIT // EazyPortal to też moje dzieło!!!

foot.gif

Programista PHP / sql www.grzelka.info

1) jak pociołem to mi mówili żebym poskładał

Co za bzdura...

3) na banner allegro nic nieporadze, tam mu jest najlepiej i dużo osób na niego klika (1/30)

Jeśli "serwis" powstał po to aby klikali w banner to gratuluje pomysłu i oczywiście wykorzystania w tym celu nowatorskiej tematyki... :)

proszę o ocenę mojej strony.  

Wiec pozwolę sobie ocenić na 3 z 10 możliwych.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności