Skocz do zawartości

[wykonam] Najtańsze artykuły pozycjonujące na rynku od 1,5 za 1000 znaków

arty

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli szukasz artykułów do pozycjonowania, to zapraszam do współpracy. Wykonam tanie artykuły pozycjonujące do Presell Pages. Tanie Artykuły wychodzą z mojego autorskiego systemu. By zadowolić moich bardziej wymagających klientów oferuje również profesjonalne artykuły.

Moja oferta na tanie arty:

- 1 artykuł na 1000 znaków (przesłany w pliku tekstowym) - 1,5 zł

- 1 artykuł na 1000 znaków z dodaniem do katalogu Presell Page - 2 zł

- 1 artykuł na 1000 znaków z precyzyjnym dodaniem do Presell Pages (+słowa kluczowe + wybór kategorii) - 2,5 zł

Minimalne zamówienia, jakie przyjmuję to 50 sztuk. Artykuły są lubiane przez wyszukiwarki, idealnie nadają się do pozycjonowania. Na życzenie wyślę na maila 3 przykładowe artykuły, byście podpatrzyli jak to wygląda. Istnieje możliwość zamówienia dłuższych tekstów lub mniej standardowych, zlecenia wykonuję ekspresowo. Tymi artami pozycjonuje wiele osób w sieci i wszyscy piszą mi o swoich świetnych efektach, dołącz do nich.

Informacje odnośnie współpracy oraz zamówienia:

seoarty@gery.pl

Pozdrawiam i życzę owocnego pozycjonowania tymi artami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności