Skocz do zawartości

Nowy katalog na skrypcie Otwarty Mini

voximdo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich jako nowy użytkownik tego forum :)

Od jakiegoś czasu zacząłem się interesować pozycjonowaniem, i tak oto dzisiaj stworzyłem swój pierwszy katalog: Katalog Stron Internetowych . Katalog będzie moderowany, gdyż nie chcę zrobić z niego jakiegoś spamowiska. Jeśli zobaczycie jakieś błędy lub macie jakieś propozycje to będę wdzięczny za poinformowanie mnie o tym :) .

Pozdrawiam,

Jestem zdania, że każdy, kto tworzy ogólnodostępne zaplecze również dla innych jest warty pochwały.

Rzuciły mi się w oko 3 rzeczy:

1. Zaindeksuj swój katalog, tylko wtedy będzie on skuteczny.

2. Fakt że jest on moderowany nie do końca jest dobrym rozwiązaniem, zastanów się czy będziesz cały czas miał ochotę go moderować, może lepiej postawić katalog niemoderowany.

3. Kup jakaś domenę - teraz jest sporo promocji, to z pewnością uatrakcyjni katalog.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

i ja mam coś takeigo dodac do swoich katalogów ?

Czemu nie zainwestuejsz w jakis ładny template.

BTW: dziś wywaliłem z zaplecza dwa następne qlweby :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@gerdi, widzę, że jakoś twardo trzymasz się czegoś co jest niemoderowane,

więc jak byś chciał tutja masz niemoderowanego qlweba :soczek:

Tak wyglądają niemoderowane katalogi, więc nie rozumie co Ty w nich widzisz?

Fakt, że moderowane czasem zostają zapomniane, dlatego stosuję zasadę jak jest moderowany,

to dodać wpis póki katalog jest nowy, a jak ktoś o takim katalogu zapomni,

przestanie moderować lepiej dla mnie ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności