Skocz do zawartości

Inkubatory przedsiębiorczości

patro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Oglądałem w TVN program poświęcony młodym przedsiębiorcom, i kilka razy padła fraza "pomoc ze strony inkubatorów przedsiębiorczości", interesuje mnie na jakiej zasadzie to wszystko działa. Przykładowo strona www.vbiz.pl należy do inkubatorów przedsiębiorczości(sam tam kupiłem kilkadziesiąt domen). Jak wygląda sprawa z podatkiem prawnym w IP? Czy ja dostaje całą kasę zarobioną na stronie czy tylko jakąś prowizję?

Pozdrawiam:)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Saint, pisałeś o tym na WHT ale temat umarł. Gdybyś mógł w kilku punktach opisać jak wygląda założenie firmy w Delaware i na jakich warunkach taka firma działa byłoby super :).

[EDIT] sam sobie odpowiem:

https://www.di.pl/index.php?showtopic=15265...mp;#entry105686

Skrypt chroniący zasoby serwera przed atakami botów exaBotDefender: https://docs.google.com/View?id=dgkd4pj4_0hfj5j4gx

Uważam, że nie powinienem cytować użytkownika alien z WHT, dlatego przesyłam link gdzie jest ładnie opisane od środka LINK

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

W AIP działam ponad pół roku ... i Twoje koszta to: 250zł miesięcznie za prowadzenie działalności oraz jeżeli osiągasz dochód to podatek od osiąganego dochodu.

Umowy spisujesz z AIP na zasadzie zlecenia - ja odkąd mam firmę w AIP nie spisałem ani jednej umowy z uwagi na możliwość wprowadzenia kosztów - tak się szczęśliwie składa że mam je zazwyczaj większe niż przychody :)

W tym momencie jestem w trakcie zakładania swojej działalności gospodarczej - mimo to nie zrezygnuję przynajmniej narazie z usług AIP ze względu na księgowość którą mają bardzo jasną i prostą - po prostu przynosisz im faktury i na tym kończy się Twoja rola - do tego w 100% darmowa pomoc prawna i promocja poprzez wspieranie się we własnym gronie.

Sam zajmuję się od kilku lat SEO oraz SEM i wolę temu poświęcać większość czasu ;)

Jak byście mieli jakieś pytania odnoście AIP chętnie pomogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności