Skocz do zawartości

Szczyt głupoty czy szczyt prehistorii? a może jedno i drugie?

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Masz rację, ja już nic nie rozumiem. Najpierw jesteś oburzony, że trzeba prosić o dodanie domen. Później, że ktoś prosi o losowe litery w haśle i że nie jest to bezpieczne. Później, że jednak chodzi o czas operacji. A na koniec, że jest drogo :D Jeszcze raz trzeba napisać, że nikt Cię nie zmuszał, abyś nawiązywał z firmą współpracę w hostingu czy domenami. Temat jest ewidentnie do działu "Lamenty"...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Masz rację, ja już nic nie rozumiem. Najpierw jesteś oburzony, że trzeba prosić o dodanie domen. Później, że ktoś prosi o losowe litery w haśle i że nie jest to bezpieczne. Później, że jednak chodzi o czas operacji. A na koniec, że jest drogo ;) Jeszcze raz trzeba napisać, że nikt Cię nie zmuszał, abyś nawiązywał z firmą współpracę w hostingu czy domenami. Temat jest ewidentnie do działu "Lamenty"...

A ty znów piszesz o czymś czego nie napisałem i ewidentnie dopowiadasz sobie tak jak ci wygodnie. Nie chce mi się wchodzić z toba w polemike jesli za kazdym razem dopisujesz cos czego nie napisalem do tego interpretujac to w wylaczsobie znany spób.

Tak na marginesie to mam "dobrą" informację dla tych wszystkich, którzy robili to za pomocą chatu:

Operator Grzegorz_Zielonka: Witam, Grzegorz Zielonka. W czym moge pomoc?

Użytkownik: prosze o dodanie domeny ******.pl do konta ****

Operator Grzegorz_Zielonka: W nawiazaniu do Panstwa dyspozycji pragne poinformowac, ze tego typu dyspozycje wymagaja autoryzacji. W tym celu niezbedny bedzie kontakt telefoniczny z nasza infolinia pod numerami 091 432 5555 lub 0801 445555.

Operator Grzegorz_Zielonka: Uprzejmie informuje, ze aktualnie chat ma charakter wylacznie informacyjno-handlowy.

Użytkownik: bez przesady pare dni temu robilem to samo za pomoca chatu

Operator Grzegorz_Zielonka: Pragne poinformowac, iz z dniem wczorajszym zostal zmieniony charakter obslugi za pomoca chata.

Operator Grzegorz_Zielonka: W tej chwili chat ma charakter wylacznie informacyjno-handlowy, dyspozycje klientow ktore wymagaja autoryzacji sa wykonywane za pomoca innych kanalow obslugi.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Ciekawe, że wytykasz łamanie prawa na każdym roku, a sam to robisz? Słyszałeś o tajemnicy korespondencji?

Słyszałem, a ty znasz definicje korespondencji? Na każdym roku to coś nowego gratuluje elokwencji.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Wybacz, "k" mi nie zawsze działa na laptopie (jeśli w moich wypowiedziach brakuje jakiejś litery, to na 99% jest to "k" właśnie ;) ).

Edit.

Sprawdziłem sobie KC i ustawę o prawie autorskim i niby masz rację, bo:

Tajemnica korespondencji chroni przed dostępem do korespondencji osób trzecich. O tym, czy ujawnić osobom trzecim korespondencję decyduje AUTOR lub ODBIORCA.

ale znowu:

Art. 83.

Do roszczeń w przypadku rozpowszechniania wizerunku osoby na nim przedstawionej oraz rozpowszechniania korespondencji bez wymaganego zezwolenia osoby, do której została skierowana, stosuje się odpowiednio przepis art. 78 ust. 1

A podałeś imię i nazwisko konsultanta... nie jestem tutaj pewny, czy nie jest to czasami "wizerunek", ale ok, mniejsza z tym (nie jestem prawnikiem).

Wracając do tematu, to tym razem przyznaję Ci rację - dzwonienie, żeby podpiąć domenę jest już lekko zabawne :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności