Skocz do zawartości

Telewizownia 42'' gdzie i jaki kupić

s4lc

Rekomendowane odpowiedzi

dlugo myslalem czy plazma czy lcd, w koncu kupilem lcd, bo wg mnie jakosc obrazu byla lepsza. cena byla do 3k. kupilem samsunga 40 cali. i tu jedna uwaga. jak jest wylaczony to swieci sie dioda ktora mi oswietla pol pokoju. jako ze tv jest w sypialni generalnie szlag mnie trafia i musze na noc wylaczac go z pradu, co jest mega uciazliwe.......

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

pandha to teraz mi przypomniałeś :soczek:

Jak rodzice dobre 10 temu kupili magnetowid i dioda również świeciła na pół pokoju, to zawsze wyciągali kasete z magnetowidu i stawiali ją pionowo przed tą diodą, hehehe ;)

co do topiku :

też planuję zakup lcd na świeta 32 lub 37" i rozmyślam nad Samsung 37A551 FULL HD

jak jest wylaczony to swieci sie dioda ktora mi oswietla pol pokoju. jako ze tv jest w sypialni generalnie szlag mnie trafia i musze na noc wylaczac go z pradu, co jest mega uciazliwe.......

Jaki masz model Samsunga, u mnie bez problemu się to wyłącza.

32" i FullHD jest bez sensu

Poza liczbą pikseli FullHD mają dużo lepszy kontrast. Czyli kolorki dużo lepsze. Czerń to czerń :)

Poczytaj fora ("forum hd"). Dużo jest ciekawych i przydatnych opinii/postów.

Amen. Tylko jak coś Ci piszą to przeanalizuj to, bo sporo jest takich co skłania się ku jednej marce i ją tylko uważa.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Trochę rozbudowana odpowiedź na pytanie:

Plazma czy LCD – co kupić pod choinkę? :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jeżeli na większe pomieszczenie zdecydowanie bierz co najmniej 42 cale, ja miałem w pokoju (w szerz) 26m2 40cali i było za mało zdecydowanie. Teraz w pokoju z tym samym TV (w poprzek) 12m2 siedzę jak w kinie :(

Ja mam Samsunga i sobie chwalę, ale w takim samym pomieszczeniu miałem Sony Bravię i dźwięk jest w Sony o niebo lepszy, ale i sama Bravia jest droższa.

Powiem Ci szczerze bierz Samsunga + kino domowe. Bo do Sony ładują wyświetlacze od Samsunga.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

jak jest wylaczony to swieci sie dioda ktora mi oswietla pol pokoju. jako ze tv jest w sypialni generalnie szlag mnie trafia i musze na noc wylaczac go z pradu, co jest mega uciazliwe.......

Jaki masz model Samsunga, u mnie bez problemu się to wyłącza.

mozesz zdradzic jak? przejrzalem instrukcje w sumie nie widzialem takiej opcji. a szczerze po necie nie szukalem. no ale skoro wiesz moze sie podzielisz? :(

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Ja mam Samsunga 40 cali full hd (nie pamietam jaki to dokladnie model) ale bardzo polecam. Obraz jest rewelka. Nie ma tez tej diody, bo jest to wersja z "kolkiem" pod ekranem i czerwona dioda, a nie takim niebieskim paskiem podswietlenia pod ekranem (taki maja chyba HD ready).

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności